Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Duzo alko chyba było pite przez krytyków filmwebu, ze Jedna bitwa po drugiej ma tam średnią 8,1 u nich.
Myslalem, ze nawet jesli fabularnie to będzie kiepskie, a było to sadziłem, ze te 8 są za sceny akcji, ale tez były mierne. Gdyby leciało to bez hypu na puls 2 z anonimowa obsada kanadyjskich aktorów to jestem pewny, ze oceny tego dzieła latałyby w okolicach 4-5.

Papierek po snikersie powodem dlaczego dinozaur uciekł i wymordował wszystkich naukowców w najnowszej części Parku Jurajskiego. Wybitny scenariusz.

:antonio:

Demencja? Już tutaj wystawiłeś taką samą emote :gabi_much_love:
W sumie ja też wstawiłem takie same :boystop:

Post in thread 'Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.' https://cohones.mmarocks.pl/threads/filmy-co-obejrzeć-a-co-omijać-szerokim-łukiem.424/post-3730811
O kurwa, ten sam film... To dobrze o mnie świadczy, że mimo demencji reaguję Tak samo Na te same bodźce. Znak, że moja integralność jest silna :gdzie:

Inna sprawa, że "Threads" a "Tag Null" to cokolwiek inne tytuły... Pozdrawiam ciepłym moczem tłumacza:suchykarol:

Frankenstein myślałem, że będzie porażka totalna, ale nawet ujdzie, choć nadal wolę Frankensteina z De Niro.
Zniknięcia/Weapons casus Jednej bitwy pod drugiej nie rozumiem tego pozytywnego szumu wokół tego filmu. Średniak.
Wszystko wskazuje, że w Ameryce najbliżej będzie mi w tym roku do Sinners, 28 dni później i Frankensteina jako filmy, które mogę polecić bez wstydu.

Ja polecam Kaliber. Byl jeszcze niedawno na Netflixie. Ale nie czytajcie opisu, bo opis to typowy spoiler
Zgadzam się. Polecałem już ten film i napisałem to samo, nie czytać opisu na filmweb bo jest gigantyczny spojler. A film jest napradwę dobry i trzyma w napięciu. Polecam bardzo.

Zgadzam się. Polecałem już ten film i napisałem to samo, nie czytać opisu na filmweb bo jest gigantyczny spojler. A film jest napradwę dobry i trzyma w napięciu. Polecam bardzo.
No fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xD

No fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xD
d02f12b3bfd9f9781f96b3124b45d2e1.jpg

Miałem dokładnie tak samo. Nawet po przeczytaniu opisu nic mi się nie przypomniało. Ale skoro dałem 7 to musi być dobry. W sumie rzadko tak mam z filmami, które mi się podobały.

Back