Shoocker
Lejdis Fajt Najt
Nie oglądałem, bo czekam na trylogię. Podobno w następnym roku ma się pojawić "Dom średni"Dom dobry.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie oglądałem, bo czekam na trylogię. Podobno w następnym roku ma się pojawić "Dom średni"Dom dobry.

Na czym to można obejrzeć?![]()
Threads | Film | 1984
Threads (1984) - Ruth Beckett i Jimmy Kemp decydują się na ślub z powodu nieplanowanej ciąży. W międzyczasie wybucha konflikt nuklearny pomiędzy NATO a Układem Warszawskim.www.filmweb.pl
Mocny film

Na czym to można obejrzeć?![]()
Demencja? Już tutaj wystawiłeś taką samą emoteNa czym to można obejrzeć?![]()

O kurwa, ten sam film... To dobrze o mnie świadczy, że mimo demencji reaguję Tak samo Na te same bodźce. Znak, że moja integralność jest silnaDemencja? Już tutaj wystawiłeś taką samą emote
W sumie ja też wstawiłem takie same
Post in thread 'Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.' https://cohones.mmarocks.pl/threads/filmy-co-obejrzeć-a-co-omijać-szerokim-łukiem.424/post-3730811

Tylko oryginał, resztę jebaćView attachment 133006
Przeczytałem tylko pierwsze Twoje zdanie. Za późnoJa polecam Kaliber. Byl jeszcze niedawno na Netflixie. Ale nie czytajcie opisu, bo opis to typowy spoiler

No to juz nie masz po co ogladacPrzeczytałem tylko pierwsze Twoje zdanie. Za późno![]()

Jak się nazywał film z Carreyem co głowami ruszali we trzech w samochodzie?
![]()
Myślałem że to w filmie było...![]()
Ja też ... 20 lat temu![]()

Zgadzam się. Polecałem już ten film i napisałem to samo, nie czytać opisu na filmweb bo jest gigantyczny spojler. A film jest napradwę dobry i trzyma w napięciu. Polecam bardzo.Ja polecam Kaliber. Byl jeszcze niedawno na Netflixie. Ale nie czytajcie opisu, bo opis to typowy spoiler
No fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xDZgadzam się. Polecałem już ten film i napisałem to samo, nie czytać opisu na filmweb bo jest gigantyczny spojler. A film jest napradwę dobry i trzyma w napięciu. Polecam bardzo.
No fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xD
To przeczytaj sobie opis na filmwebieNo fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xD

Miałem dokładnie tak samo. Nawet po przeczytaniu opisu nic mi się nie przypomniało. Ale skoro dałem 7 to musi być dobry. W sumie rzadko tak mam z filmami, które mi się podobały.No fajny, fajny. Pacze na Filmwebie i siedem lat temu dałem 7/10 ... ale za chuja nie pamiętam o czym był xD