Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To zależy czego oczekujesz. Nobody to czystej wody rozrywka. Kto myśli, że Christopher Lloyd strzelający do gangusów z gatlinga z wieży wesołego miasteczka dostarczy takich samych doznań jak broniący wieży kościoła w "Szeregowcu Ryanie" i mamroczacy zdrowaśki Barry Pepper, jest zdrowo pojebany. Używając formułki kol. Szaby - jak mam ochotę na realizm to włączam "Sicario".widze ze jedni rabini na tak, drudzy na nie hhahah
Tylko, że to zwyczajnie było słabe.To zależy czego oczekujesz. Nobody to czystej wody rozrywka. Kto myśli, że Christopher Lloyd strzelający do gangusów z gatlinga z wieży wesołego miasteczka dostarczy takich samych doznań jak broniący wieży kościoła w "Szeregowcu Ryanie" i mamroczacy zdrowaśki Barry Pepper, jest zdrowo pojebany. Używając formułki kol. Szaby - jak mam ochotę na realizm to włączam "Sicario".

Film o wychowywaniu lewaka.A nawet fajne, podobało mi się.
![]()
Film o wychowywaniu lewaka.

Później nastała era zjebanych komedii romantycznych

Och Karol! Nie przesadzajPóźniej nastała era zjebanych komedii romantycznych![]()
Zajebiste, polecam.
8/10
![]()
Der Todesjäger (1983) - User reviews - IMDb
Der Todesjäger (1983) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com

ta komedia bawiła spedalonych siurków, którzy chuja wiedzą o życiu. Prawdziwe komedie skończyły się na "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz"
Ale ja nie mam 129 latta komedia bawiła spedalonych siurków, którzy chuja wiedzą o życiu. Prawdziwe komedie skończyły się na "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz"
czyli jesteś z tego pokolenia co woli chłopców i sojowe kapuczinoAle ja nie mam 129 lat
ty masz 13..Ale ja nie mam 129 lat

Jak 99% forumowiczówczyli jesteś z tego pokolenia co woli chłopców i sojowe kapuczino
Jak kąsa płaz jedenty masz 13..![]()
On nie kąsa, on delikatnie ssie. W dodatku jest gadem.Jak kąsa płaz jeden

A wg. mnie sztos zwłaszcza że film gra na sentymencie do lat 80-tych lub 90-tych z ukazaniem amerykańskich przedmieść. A scena o której pisałeś w spojlerze mnie mega rozbawiła![]()
Piszecie do mnie na priv żebym zrecenzował ten film. Spoko.
1. To nie jest horror. To film z kilkoma elementami horroru.
2. Ciekawy koncept przedstawiania historii. Nie będę spojlerował. W sumie nic odkrywczego, ale zdało egzamin.
3. Ścieżka dźwiękowa to nic specjalnego a momentami zupełnie nie pasuje do scen i psuje klimat.
4. Film jest oryginalny i to trzeba mu oddać.
5. Na IMDb w gatunkach jest dark comedy I niestety jest w tym coś prawdy. Brakowało mi napięcia.
Przehajpowany film. Żaden horror. Mógłby być krótszy.
6/10
Ta scena jak staruchę gonią dzieciaki jest tak infantylna, że szkoda gadać