ninja
Vale Tudo Championship
Moment, obejrzałeś drugi raz film z pedalskimi akcjami tylko dlatego, że za pierwszym razem ich nie widziałeś???
![]()

Musisz przeczytać moje komentarze jeszcze raz ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moment, obejrzałeś drugi raz film z pedalskimi akcjami tylko dlatego, że za pierwszym razem ich nie widziałeś???
![]()

Tyle to nie...
Musisz przeczytać moje komentarze jeszcze raz ;)

3/10 słaboOglądam właśnie Jurassic World Rebirth,
rozumiem, że od jakichś 10 lat to zawsze głupi biały leniwy facet jest zawsze winny wszystkiego. ehh
"szkoda, że Alfa nikogo nie zabił kutasem", to była moja pierwsza myśl po skończeniu seansuno właśnie podobno taka scena była na premierze w uk... w wersji którą oglądałem nie było
![]()
bardzo dobre potwierdzam, jak się wrzuci na luz to przednia rozrywkaObejrzałem "Śmierć Jednorożce" z Jenną Ortegą i bawiłem się nieźle, dobry odmóżdżacz. Jak pojawi się temat czy oglądać z dziećmi lub kobietą - jest kilka, może kilkanaście scen goreOcena 6/może 7, jak chcemy odmóżdżacz
![]()

Jak się nazywał film z Carreyem co głowami ruszali we trzech w samochodzie?
![]()

https://www.filmweb.pl/film/Odlotowy+duet-1998-733 o to Ci chodzi?Jak się nazywał film z Carreyem co głowami ruszali we trzech w samochodzie?
![]()
Ja też ... 20 lat temuMyślałem że to w filmie było...![]()

nobody mi się kojarzy z takim mokrym snem faceta po 50Nobody 2 jest tak samo dobry jak jedynka, może nawet lepszy. Takie samo specyficzne poczucie humoru, taka sama zabawna sieka, trupów więcej. Ciekawe, czy któraś ze scen okaże się tak samo legendarna, jak ta "autobusowa" z poprzedniej części. Nie ma za bardzo co pisać więc mocne 8/10.
View attachment 129273
Hmmm. Ciekawe porównanie.nobody mi się kojarzy z takim mokrym snem faceta po 50
kobiety mają swojego greja, a panowie nobody
chłop się czuje znieważony i nagle SIĘ KURWA ODPALA I WSZYSCY NIE ŻYJO
Kurwa, jaki ten Nobody był beznadziejny.Pany, dejta to nobody 1 i 2 na roshitv

Zajebiste Noir, szczegolnie sceny ze skośnąTo jest film o zemście!
![]()
Te Nobody i Johny Wicki nie mają żadnego podjazdu do tego dzieła sztuki![]()
To jest film o zemście!
![]()
Te Nobody i Johny Wicki nie mają żadnego podjazdu do tego dzieła sztuki![]()
O, nigdy nie widziałem tego, pierwszą wersję znam na pamięć i regularnie do niej wracam, a tego nie znałem![]()