szplin
Vale Tudo Open
zlewam każdą topkę w której nie ma 12 gniewnych ludziMoja TOP'ka
Gladiator
Nietykalni
Siedem Dusz
Wszystko za Życie
Senna
Ostatni Samuraj
Krwawy Diament
Zawód Szpieg
Zrodzony w Ogniu
Tapia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zlewam każdą topkę w której nie ma 12 gniewnych ludziMoja TOP'ka
Gladiator
Nietykalni
Siedem Dusz
Wszystko za Życie
Senna
Ostatni Samuraj
Krwawy Diament
Zawód Szpieg
Zrodzony w Ogniu
Tapia
I to szanuję, jeden z 6 filmów którym na fw dałem dyszke.zlewam każdą topkę w której nie ma 12 gniewnych ludzi
Pozostałe 5 to?I to szanuję, jeden z 6 filmów którym na fw dałem dyszkę.
zlewam każdą topkę w której nie ma 12 gniewnych ludzi
z 1957 czy 1997?zlewam każdą topkę w której nie ma 12 gniewnych ludzi
Tego nowszego nie widziałemz 1957 czy 1997?
W jednym i drugim za kamerą wybitny reżyser. Lumet/Friedkin. IMHO oba znakomite. I oba bardzo wysoko oceniane.Tego nowszego nie widziałem
A podobał Ci się beekeper? Bo recenzję mówiły, że to podobne podejście?Fachowiec
Jeden z lepszych, jeśli chodzi o ostatnie lata film z Jason'em
Jakieś hamulce mam wobec tego nowszego. Oryginał jest zbyt wielkim arcydziełem by nie dało się wyczuć jego echa w tym nowszym. Może to zupełnie bezsensowne, ale jednak nie ciągnie mnie do tej drugiej wersjiW jednym i drugim za kamerą wybitny reżyser. Lumet/Friedkin. IMHO oba znakomite. I oba bardzo wysoko oceniane.
A podobał Ci się beekeper? Bo recenzję mówiły, że to podobne podejście?
Ja w sumie rozumiem takie podejście, bo mam tak z wieloma filmami, które doczekują się niepotrzebnych remake'ów. Takich, które i tak nie mają nie tyle szans przebić oryginał, co się do niego zbliżyć.Jakieś hamulce mam wobec tego nowszego. Oryginał jest zbyt wielkim arcydziełem by nie dało się wyczuć jego echa w tym nowszym. Może to zupełnie bezsensowne, ale jednak nie ciągnie mnie do tej drugiej wersji
Największym kryminałem mieszającym się z dramatem jest brak możliwości wrzucania fotek na cohones.Ktoś poleci jakiś dobry kryminał? 2024-2025, obejrzałby coś ciekawego
Największym kryminałem mieszającym się z dramatem jest brak możliwości wrzucania fotek na cohones.
Nie wiedziałem, że był remakeTego nowszego nie widziałem

jak można takie badziewie nazywać czymś wybitnym? Toż to fantasy-pierdolety rozrywkowe. Takie 7/10, bo w miarę dobrze nakręcone, ale do arcydzieła to tam kilometry brakują. To już prędzej bym tam Rambo i predatora wrzuciłNie ma mowy o żadnej topce kina bez trylogii Władcy Pierścieni
jak można takie badziewie nazywać czymś wybitnym? Toż to fantasy-pierdolety rozrywkowe. Takie 7/10
mialem na mysli twoj gruby zepsuty mozg..tak, pomimo usilnych boskich starań to nie ma szans stać się arcydziełem, zgadzam się

jak można takie badziewie nazywać czymś wybitnym? Toż to fantasy-pierdolety rozrywkowe. Takie 7/10, bo w miarę dobrze nakręcone, ale do arcydzieła to tam kilometry brakują. To już prędzej bym tam Rambo i predatora wrzucił
Co tam chłopie malowanie na budowie było? Rozpuszczalnika za dużo się nawdychałeś?jak można takie badziewie nazywać czymś wybitnym? Toż to fantasy-pierdolety rozrywkowe. Takie 7/10, bo w miarę dobrze nakręcone, ale do arcydzieła to tam kilometry brakują. To już prędzej bym tam Rambo i predatora wrzucił
jak można takie badziewie nazywać czymś wybitnym? Toż to fantasy-pierdolety rozrywkowe. Takie 7/10, bo w miarę dobrze nakręcone, ale do arcydzieła to tam kilometry brakują. To już prędzej bym tam Rambo i predatora wrzucił
Co tam chłopie malowanie na budowie było? Rozpuszczalnika za dużo się nawdychałeś?
O rany ale rozpierdol w mózgu robi
![]()
OpÄtanie | Film | 1981
OpÄtanie (1981) Possession - Anna porzuca mÄża i kochanka na rzecz tajemniczej nadprzyrodzonej istoty.www.filmweb.pl