D
Deleted member 13171
Guest
Duch i Mrok

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

On wie, z któregoA z którego roku?![]()
![]()

Przecież to jest jeden z najlepszych filmów ewaNigdy tego nie oglądałem...
Przecież to jest jeden z najlepszych filmów ewa
To z jedynki... która była świetna.

Przecież to jest jeden z najlepszych filmów ewa

Jak Ty możesz rano patrzeć w lustro

ulany kaban..Jak Ty możesz rano patrzeć w lustro![]()

Jak Ty możesz rano patrzeć w lustro![]()
Są takie filmy, które leżą latami (a teraz już dekady) i na mnie czekają, co jakiś czas przypominam sobie o jakimś takim zaginionym skarbie i nadrabiam.ulany kaban..![]()

Przeczytałeś mema, ale nie zrozumiałeś.To z jedynki... która była świetna.![]()

okSą takie filmy, które leżą latami (a teraz już dekady) i na mnie czekają, co jakiś czas przypominam sobie o jakimś takim zaginionym skarbie i nadrabiam.
Na ten przykład Terminator 2 oglądałem jako młodzieniec (czy tam dziecko, nie pamiętam w którym to było roku), natomiast Terminator 1 dopiero parę lat temu
Było coś jeszcze takiego ostatnio o czym już cały świat zapomniał a ja dopiero oglądałem ale już zdążyłem zapomnieć co to było
Teraz bym Heat nawet nadrobił... jakby było na RoshiTV![]()
zrozumialem, nawet smiechlem ale i tak mam racje... przyznajPrzeczytałeś mema, ale nie zrozumiałeś.
Grzyby wrzucone na ruszt?
![]()
Dla mnie ostatnio seria Sicario...Są takie filmy, które leżą latami (a teraz już dekady) i na mnie czekają, co jakiś czas przypominam sobie o jakimś takim zaginionym skarbie i nadrabiam.
Na ten przykład Terminator 2 oglądałem jako młodzieniec (czy tam dziecko, nie pamiętam w którym to było roku), natomiast Terminator 1 dopiero parę lat temu
Było coś jeszcze takiego ostatnio o czym już cały świat zapomniał a ja dopiero oglądałem ale już zdążyłem zapomnieć co to było

Ale rację masz w czym?ok
zrozumialem, nawet smiechlem ale i tak mam racje... przyznaj
a moje ukochane beda lutowane moze dopiero na swieta bo ostatnio przesadzalem.

Mordo, ale poważnie, szukasz i oglądasz takie cuda, że równie dobrze można byłoby puszczać je w Guantanamo i Bin Ladena złapali by szybciej i to żywego. Tu nie ma usprawiedliwienia. HEAT jest filmem kompletnym.Są takie filmy, które leżą latami (a teraz już dekady) i na mnie czekają, co jakiś czas przypominam sobie o jakimś takim zaginionym skarbie i nadrabiam.
kurwa ja myslalem ze tam pisze trzeciaAle rację masz w czym?
Facet się jednak cieszy, że nie zagrał w tym gównie - 4tej części... Choć z początku się wkurwiał.
Nie wiem co się tam nie zgadza, to, że kadr z jedynki nie ma przecież znaczenia.
![]()

chcialbym..czyli jednak halucynacje
![]()
![]()

A kto powiedział że może..![]()
I ty nazywasz siebie mężczyzną?Nigdy tego nie oglądałem...
Obejrzales leszczu?Evil Dead oglądałeś?![]()
Obejrzales leszczu?

KlasykaNa ten przykład Terminator 2 oglądałem jako młodzieniec