Jawor
Bellator Bantamweight
Był ktoś na tej śnieżce w kinie? Oceny wybitne na filmwebie
Byłem ale bez kina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Był ktoś na tej śnieżce w kinie? Oceny wybitne na filmwebie
Trzy z dziesięciu bym obejrzał, 28 years łatwe, havoc i amatora. No może jeszcze F1. Reszta do wora, wór do jeziora.![]()
Najbardziej oczekiwane - nadchodzÄce premiery (12 miesiÄcy) na Åwiecie - Ranking Filmweb
Ranking najbardziej oczekiwanych premier filmowych na Åwiecie – najbliższe 12 miesiÄcy – Filmweb. Sprawdź najlepsze zapowiedzi filmowe na Åwiecie wedÅug użytkowników Filmwebu....www.filmweb.pl
jaka kurwa bieda..

zajebisty, tylko trzeba trochę przy nim pomyśleć![]()
o ja pierdole jaki pojebany film.. zbieralem sie do niego trzykrotnie dawno dawno az wreszcie dzisiaj mowie sobie.. jebac. ogladam...

zajebisty, tylko trzeba trochę przy nim pomyśleć
![]()

polecasz?![]()
o ja pierdole jaki pojebany film.. zbieralem sie do niego trzykrotnie dawno dawno az wreszcie dzisiaj mowie sobie.. jebac. ogladam...
no zdjecia, gra i muza dobre.. no i Lynch potrafi budowac napiecie w scenach. scenariuszowo koncowka moze Ci zakrecic w glowie, przez 2h jest w miare spojny.polecasz?
zajebisty, tylko trzeba trochę przy nim pomyśleć
![]()
polecasz?
no zdjecia, gra i muza dobre.. no i Lynch potrafi budowac napiecie w scenach. scenariuszowo koncowka moze Ci zakrecic w glowie, przez 2h jest w miare spojny.
Betty cpala ostre psychotropy, proste.zajebisty, tylko trzeba trochę przy nim pomyśleć
![]()

To pewnie czymałeś za Betty ostro kciuki, co?Betty cpala ostre psychotropy, proste.![]()

jaki kurwa prozniak... cos od siebie moze co?To pewnie czymałeś za Betty ostro kciuki, co?
A tak na serio, wyjaśneinie najbardziej logiczne
https://www.filmweb.pl/film/Mulholl...się+poskładać+w+całość+(SPOILERY+)...,2024513

Ja to oglądałem z 20 latjaki kurwa prozniak... cos od siebie moze co?![]()

Jak skończysz to zabieraj się za Suburre, film, nie serial.Jak ktoś jeszcze nie oglądał Sicario, są tacy?
To gorąco polecam, na słuchawkach w ciszy, mega klimat, scenariusz trochę kuleje, wiadomo sherigan, więc niektóre rzeczy lekko rażą głupotą po oczach, ale... klimat
leżał na dysku z 8 lat ja pitolę, że dopiero teraz to odpaliłem.
To to widziałem i serial i film na bieżąco jak wychodziły,Jak skończysz to zabieraj się za Suburre, film, nie serial.
i tak odważnieByłem ale bez kina.
Gala prawie co tydzień ktoś jeszcze ma ochotę na film? I do tego Snyder, ujęć w zwolnionym tempie nie będzie końca...

Szkoda ze nie Michael Bay, było by też wybuchowo przy okazjiSnyder, ujęć w zwolnionym tempie nie będzie końca...

Szkoda ze nie Michael Bay, było by też wybuchowo przy okazji
![]()

Jedynie amerykańskiej flagi brakuje ;)
Ponoć Kawul robi remake filmu "60 sekund" a rola Randalla "Memphisa" Rainesa (w oryginale Nicolas Cage) przypadnie Mamedowi 
Odchodzą postacie z naszego dzieciństwa... my następni...