AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Poleci ktoś z czystym sumieniem Brutalist? Bo mam pewne obawy że film będzie się dłużył tak jak Irlandczyk i za chuja nie obejrzę go do końca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest przerwa w połowie, możesz obejrzeć pierwsza a później druga w dogodnym terminie.Poleci ktoś z czystym sumieniem Brutalist? Bo mam pewne obawy że film będzie się dłużył tak jak Irlandczyk i za chuja nie obejrzę go do końca?

Mam coraz większe przeczucie, że rodzaj zbroji to będzie najmniejszy problem w tym filmie
zbroizbroji
No takzbroi

No tak
Rozumiem, że tłumaczenie się słownikiem w telefonie już nie działa?

No to odpadam, a Anorę widziałeś może?Jest przerwa w połowie, możesz obejrzeć pierwsza a później druga w dogodnym terminie.
Ja mam mieszane uczucia, spodziewałem się więcej. Muza, zdjęcia super, gra aktorska...ale scenariusz mnie nie powalił.
Przymierzam się dopiero, ale kurewskie słabo z czasem stoję bo mimo że do roboty nie chodzę to mam dużo swojej i tak jak wieczorem coś odpalę to odpływam zaraz.No to odpadam, a Anorę widziałeś może?
Mam coraz większe przeczucie, że rodzaj zbroji to będzie najmniejszy problem w tym filmie

![]()
Odyseja Nolana bez tajemnic! Wiemy, kto zagra Penelopę, Atenę i inne postacie
Wiemy już, w kogo w filmie Odyseja wcielą się m.in. Zendaya, Anne Hathaway, Charlize Theron czy Tom Holland. Greckie media przedstawiły najnowszy raport w sprawie produkcji Christophera Nolana, odpowiadając na pytania, które od początku nurtowały fanów.naekranie.pl

Czarny atletyczny grecki hoplita?
![]()

Magik to jednak żyjesz?!Również obejrzałem Anore i jestem w głębokim szoku, że takie czerstwe gówno dostało tyle statuetek.

Z tyłu plecy, z przodu plecy, Disney stworzył ją dla hecy
View attachment 123989

Był ktoś na tej śnieżce w kinie? Oceny wybitne na filmwebieZ tyłu plecy, z przodu plecy, Disney stworzył ją dla hecy
View attachment 123989
Ajtuj był, ale nie w kinie tylko w klapkach.Był ktoś na tej śnieżce w kinie? Oceny wybitne na filmwebie
Ja byłem z młodą i jej sie bardzo podobało, a ja właściwie przespałem pół filmu. Więc podejrzewam, że dla dzieciaków spoko. Mnie zawsze zastanawia jak to się stało, że jest 2025 rok, a CGI w filmach (nie mówię już nawet typowo o śnieżce chociaż jest tam słabo) wygląda gorzej niż 10 lat temu...Był ktoś na tej śnieżce w kinie? Oceny wybitne na filmwebie