Risky
UFC Light Heavyweight
8k uktra VHS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
8k uktra VHS

Serio?Za tydzień ponoć na VOD![]()

Tak piszą w internetachSerio?![]()
www.forbes.com
Chciałbym zobaczyć na dużym ekranie, ale z drugiej strony dystrybutorowi chuj w dupę za taki numer.Tak piszą w internetach
![]()
When Is Bill Skarsgård’s ‘Nosferatu’ Coming To Digital Streaming?
“Nosferatu”—starring Bill Skarsgård and Lily-Rose Depp—is in theaters but will next arrive on digital streaming. How soon will it be before you can watch the movie at home?www.forbes.com
Fajnie ale nie dla mnie. Ja muszę jeszcze ponad cały jebany miesiąc czekać. Nie łaże na takie "przedpremiery", bo jeszcze się nawali podśmiehujków małolatów, głośno żrących popcorniarzyCinema City i Multikino będą puszczać Nosferatu 24 i 25 stycznia ... "przedpremierowo"![]()
i ogólnie płeno ludzi, i będe musiał kogoś wyjebać z kina.Kto normalny chodzi samemu do kinaZawsze tak robię, zdarzało mi się być samemu na seansie, ekstra klimat.
?Używam tego samego argumentu na to zjebane pytanie, bo i też często chodzę samemu. Klimat pustej sali jest nie do podjebania. A i z buchem się nie trzeba wtedy czaićKto powiedział, że jestem normalny ?.
.
Kto normalny chodzi samemu do kina?

Byku jak trafiłem sam na seans Ad Astra to się czułem jakbym we dwoje z Bradem Pittem leciał w kosmos. Klimat mi zrobił taki że film mega mi sie podobał mimo że to średniak. Ten klimat samemu i lot w kosmos z Bradem zrobił swojeUżywam tego samego argumentu na to zjebane pytanie, bo i też często chodzę samemu. Klimat pustej sali jest nie do podjebania. A i z buchem się nie trzeba wtedy czaić.
Lighthouse zajebisty. Northman zresztą też. Na Nosferatu czekam, Dystrybutorowi niezmiennie chuj do dupy.
Oglądałem ostatnio "A Real Pain". Ciężko mi się jednak jakoś konstruktywnie odnieść. Wszyscy mamy swoich Benjich. Takie 6/10
Uwaga: film może być prawdziwym "real pain" dla ludzi, którzy lubią wartką akcje.
![]()
Prawdziwy ból | Film | 2024
Prawdziwy ból (2024) A Real Pain - Dwóch kuzynów wybiera się po śmierci babci na sentymentalną podróż do Polski, w celu poznania kraju, z którego pochodzi ich...www.filmweb.pl
.we dwoje z Bradem Pittem (...) Klimat mi zrobił taki (...) lot w kosmos z Bradem zrobił swoje.
mega klimat i inne doznania.
Różne są odloty z Bradem:No i mnie roczytał.
No co ? (Od)lot w kosmos z Bradem to nie wstyd.

Co do A Real Pain. Nie mam pojęcia co Eisenberg miał w głowie żeby przedstawić taki obraz naszego kraju. Taksówki np, przecież takie gówna już nie jeżdżą od lat. Jakby chciał na siłę to dostosować do wyobrażenia typowego jankesa o Polsce.Używam tego samego argumentu na to zjebane pytanie, bo i też często chodzę samemu. Klimat pustej sali jest nie do podjebania. A i z buchem się nie trzeba wtedy czaić.
Lighthouse zajebisty. Northman zresztą też. Na Nosferatu czekam, Dystrybutorowi niezmiennie chuj do dupy.
Oglądałem ostatnio "A Real Pain". Ciężko mi się jednak jakoś konstruktywnie odnieść. Wszyscy mamy swoich Benjich. Takie 6/10
Uwaga: film może być prawdziwym "real pain" dla ludzi, którzy lubią wartką akcje.
![]()
Prawdziwy ból | Film | 2024
Prawdziwy ból (2024) A Real Pain - Dwóch kuzynów wybiera się po śmierci babci na sentymentalną podróż do Polski, w celu poznania kraju, z którego pochodzi ich...www.filmweb.pl
U mnie w mieście na sałacie, kursują nie tylko Ali i Wladimir w Kii czy innym Priusie, ale oldskulowe mesie z typowym Januszem z wonsem za fajerą nadal można spotkać, chociaż faktycznie ujęcia momentami jakbyśmy się cofnęli o kilkanaście lat w czasie, jednak nie ma co ukrywać - nagrywane w Polsce stosunkowo niedawno.Co do A Real Pain. Nie mam pojęcia co Eisenberg miał w głowie żeby przedstawić taki obraz naszego kraju. Taksówki np, przecież takie gówna już nie jeżdżą od lat. Jakby chciał na siłę to dostosować do wyobrażenia typowego jankesa o Polsce.
Ja ostatnio przypominam sobie z ogromną przyjemnością Dekalog Kieślowskiego.
Macie Panowie filmweby? Podzielcie się.
Tutaj mój https://www.filmweb.pl/user/Kur4qq
Kto powiedział, że jestem normalny ?.
Żeby nie było offtop. Ostatnio obejrzałem "Lighthouse" Eggersa czyli reżysera Nosfertu. Nieźle porąbany, podobał mi się taki klimat. Wreszcie coś innego. Zajebiste role Pattisona i Dafoe.
Jak dla mnie Lighthouse i Czarownica lepsze niż Northman, na Wikingu się trochę wynudziłem, tak szczerze, więc jestem ciekawy jak mu wyszło z Nosferatu. Za tydzień się obejrzyLighthouse zajebisty. Northman zresztą też. Na Nosferatu czekam, Dystrybutorowi niezmiennie chuj do dupy.

Byku jak trafiłem sam na seans Ad Astra to się czułem jakbym we dwoje z Bradem Pittem leciał w kosmos. Klimat mi zrobił taki że film mega mi sie podobał mimo że to średniak. Ten klimat samemu i lot w kosmos z Bradem zrobił swoje.
Samemu jest mega klimat i inne doznania.

Czyli jak zostajesz sam na sam z Bradem Pittem to z miejsca łapiesz się za knagę?Mówisz że można zdjąć gacie, w jeden ręce knaga, w drugiej browarek i seans leci..

Czyli jak zostajesz sam na sam z Bradem Pittem to z miejsca łapiesz się za knagę?![]()

Jak wróci z odwykua kiedy na roshitv?

Starszych bab nie było?Oglądał ktoś Unstopable? Wydaje się ciekawy i oparty na prawdziwej historii, no i J. Lo![]()

Twoja ex ale za brzydka do holiłuduStarszych bab nie było?
![]()

Tu się zgodzę, bo francy nie cierpięTwoja ex ale za brzydka do holiłudu![]()

Różne są odloty z Bradem:
![]()
Woman Defrauded Of $850,000 By AI Brad Pitt After Divorcing Her Husband In Shocking Romance Scam
A French woman was scammed out of nearly €1M after being tricked into believing she was in a relationship with Hollywood actor Brad Pitt.www.yahoo.com
![]()