Miskatonic
Vale Tudo Championship
A w plikach na RoshiTV to ile by było?To jest wersja rozszerzona, nie mieści się na jednej BD więc jest podzielona każda część na dwie płyty
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A w plikach na RoshiTV to ile by było?To jest wersja rozszerzona, nie mieści się na jednej BD więc jest podzielona każda część na dwie płyty
![]()

Net firmowy by tego nie udzwignal...A w plikach na RoshiTV to ile by było?![]()

Dla mnie jedna wielka reklama wody ;)Całkiem udana kontynuacja. Jestem pozytywnie zaskoczony. Lekko naciągane 8/10![]()
Haha racja. Mało subtelne było to lokowanie produktu.Dla mnie jedna wielka reklama wody ;)
![]()
Jezus powraca do kina. Pasja 2 ma oficjalny tytuł
Mel Gibson zdradził nowe informacje o filmie Pasja. Czego mamy oczekiwać?naekranie.pl
Gibson w 2024 roku wyjaśnił również, że scenariusz drugiej części jest bardziej filozoficzny i poetycki niż dosłowny, jak to miało miejsce w Pasji. Sam porównał go do "wyprawy po zażyciu kwasu"

Kurwiszcze wyszlo z worka

Bardziej inspirowany powieścią niż będący wiernym odwzorowaniemWłaśnie obejrzałem Monte Christo (2024), świetny film.
Nie wiem na ile jest spójny z pierwowzorem literackim bo wstyd przyznać nigdy nie czytałem.
No, ale doskonale zrealizowany i wciągnął mnie do ostatniej minuty.
pytanie tylko ile zrozumiałyDzisiaj Interstallar wjechal z dzieciakami, i mega im sie podoba. Cos jednak bedzie z tych moich kurczakow :)

Panie, na pauzie zesmy dyskutowali grawitacje, czarne dziury, tunele czasoprzestrzenne, rotujace stacje kosmiczne, własny czas, komory hibernujace. Ekstaza :) no pewnie ze wszystkiego nie da sie ot tak ogarnac, ale dla mnie po ojcowsku uczta. To czego sie balem - ze film je znudzi - nie nastapilo, wrecz na odwrot.pytanie tylko ile zrozumiały
chyba, że oglądały, bo rakietki fajnie latały
Pany, a poleci ktos jakis pelnometrazowy dokument o ktores ze starozytnych kultur/cywilizacji? Tak zeby z dzieciakami siasc?

Bez żółtych napisów![]()
trochę rozwleczoene kolo ma te podcasty, ale można posłuchaćPany, a poleci ktos jakis pelnometrazowy dokument o ktores ze starozytnych kultur/cywilizacji? Tak zeby z dzieciakami siasc?
Pany, a poleci ktos jakis pelnometrazowy dokument o ktores ze starozytnych kultur/cywilizacji? Tak zeby z dzieciakami siasc?
Sam czytalem Danikena za dzieciaka (nie pamietam ktora to byla ksiazka). Lema wiadomix tez. Współczesnie czasem zerkam na Hancocka, czy tam tam innych ktorzy sie czasem przewiną u JR.

Na roshitv do tej pory to już będzie 8k uktra VHS wersja.Cinema City i Multikino będą puszczać Nosferatu 24 i 25 stycznia ... "przedpremierowo"![]()
Zajebiście, teraz niech to jeszcze tylko przeniosą na najbliższą sobotęCinema City i Multikino będą puszczać Nosferatu 24 i 25 stycznia ... "przedpremierowo"![]()

pytanie tylko ile zrozumiały
chyba, że oglądały, bo rakietki fajnie latały
Za tydzień ponoć na VODNa roshitv do tej pory to już będzie 8k uktra VHS wersja.