Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Ja tam w dobrej jakości z roshitv bym przygarnął
pewnie jakość jak ta co na cda jest
ta kinowka co wrzucilem jest naprawde w bardzo dobrej jakosci.. sam plik wazy prawie 5gb.. serio wiem co mowie, ja z reguly nie tykam camow tsow i innego gowna chyba ze odbiegaja od reszty, no i kiedy mam parcie na dana produkcje a dystrybutor wyjebal wszystkich bez wazeliny :latajacaslomkaptysiowa:

ogladalem na projektorze na cala sciane z tez mocnym naglosnieniem.
jest tylko jeden moment w ktorym odjebali jakis manewr i slychac jakis kurwa dubbing przez moze 5 minut
ogolem to tylko dla osob ktore dobrze po angielsku smigaja bo suby tez za specjalne nie sa.

ta kinowka co wrzucilem jest naprawde w bardzo dobrej jakosci.. sam plik wazy prawie 5gb.. serio wiem co mowie, ja z reguly nie tykam camow tsow i innego gowna chyba ze odbiegaja od reszty, no i kiedy mam parcie na dana produkcje a dystrybutor wyjebal wszystkich bez wazeliny :latajacaslomkaptysiowa:

jest tylko jeden moment w ktorym odjebali jakis manewr i slychac jakis kurwa dubbing przez moze 5 minut
ogolem to tylko dla osob ktore dobrze po angielsku smigaja bo suby tez za specjalne nie sa.
Jak będzie z lektorem to oznacz Andrzeja, co nie @Miskatonic ? :roberteyeblinking:

Zacząłem oglądać, ale męczące takie z camu. Dodatkowo dźwięk też przeciętny a napisy niedopracowane i niektóre pojawiały się zaledwie na ułamek sekundy. Po polsku bym nie zdążył zarejestrować a co dopiero po angielsku. Po kilku scenach wyłączyłem i stwierdziłem, że czekam na lepszą wersję

Zacząłem oglądać, ale męczące takie z camu. Dodatkowo dźwięk też przeciętny a napisy niedopracowane i niektóre pojawiały się zaledwie na ułamek sekundy. Po polsku bym nie zdążył zarejestrować a co dopiero po angielsku. Po kilku scenach wyłączyłem i stwierdziłem, że czekam na lepszą wersję
no napisy kupa... dlatego wylaczylem :fjedzia:
a dzwiek jest dobry tylko na dobrym sprzecie. :awesome:

Eggers planuje wypuścić wersję rozszerzoną na blu rayu. Ile dokładnie ma trwać i kiedy wyjdzie jeszcze nie wiadomo.

"Current trends suggest that the Blu-ray for Nosferatu will be released in either March or April, which means that fans of the movie will only have to wait a few months to watch the extended cut. Eggers did not reveal exactly how long the extended cut will be, but the runtime of the theatrical cut is 2 hours and 12 minutes. Therefore, the extended edition of Nosferatu could easily be close to 3 hours long, if not longer. While waiting for the Blu-ray to be released, moviegoers can still watch the recently released Nosferatu in theaters."

Nosferatu 7,5/10 solidny film, ale żebym chcial do tego wrócić, to wątpię. Ja chyba nie lubię tego reżysera, zawsze dużo darcia mordy i dziwnych form ekspresji, ale wampir Bohun całkiem spoko.

Back