Hellah
UFC Lightweight
Mam jeszcze sporo do nadrobienia z zeszłego roku, ale dla mnie film roku to zdecydowanie Substancja.
Dla mnie Diuna Part Two![]()
Listy do M. Pożegnania i powroty

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam jeszcze sporo do nadrobienia z zeszłego roku, ale dla mnie film roku to zdecydowanie Substancja.
Dla mnie Diuna Part Two![]()

Listy do M. Pożegnania i powroty![]()

o Mesjasza jestem spokojny, dopóki Villeneuve jest za sterami, ale potem to się spierdoli. Jego wizja mi odpowiada, brak małej Alii jakoś przeżyłem, chociaż byłem bardzo ciekawy realizacji tej postaci. Całość pierwszej książki od momentu przybycia Atrydów na Arrakis, do momentu przejęcia planety i startu jihadu to jakieś kilka lat (5 lub 6 - tyle miała zdaję się Alia kiedy szlachtowała dziadka Harkonenna), a matka Paula pod koniec drugiego filmu nadal była w ciąży, czyli ramy czasowe to ledwie kilka miesięcy, dlatego brak również narodzin młodego Leto Atrydy i jego późniejszej śmierci w bombardowaniu siczy, a zakładam że ująć to + kilka innych wątków (była w ogóle Harah?) to kolejna bita godzina (a jak się nazywa godzina z konkubentem?) do filmu i ja bym się za tą godzinę nie obraził, ale film wiadomo - bardziej pod typowego amerykańskiego czipsożercę, a nie pod fana serii który do kina idzie na 200uq LSD jeździć na czerwiach razem z głównym bohaterem.![]()
Diuna 4 i inne produkcje w planach. Nowe plotki o przyszłości franczyzy
W 2025 roku rozpoczną się prace na planie filmu Mesjasz Diuny, a według plotek Warner Bros. Discovery planuje już kolejne projekty.naekranie.pl
ZajebisteA to oglądałeś?
![]()

, ale warto rzucić okiem
Super, tym bardziej czekam, ciekawy jestem tego filmuJeśli ktoś szuka filmu akcji to to nie jest film dla niego. Prawie wszystkie dynamiczne sceny zostały zawarte w tym trailerze. Bardziej podpiąłbym to pod dramat.

Filman kropka CC. Jakość może być ale napisy z translatoraSuper, tym bardziej czekam, ciekawy jestem tego filmu

Ja rowniez, to jest klimat ktorego nie uswiadczy sie nigdzie indziej.Robert Eggers to jest mistrz i obecnie nie ma chyba reżysera, na którego filmy bardziej czekam niż jego. Według mnie Nosferatu to najlepszy jego film i najlepszy klasyczny, gotycki horror jaki widziałem w życiu. Trochę żałuję, że nadrabiałem przed nim wcześniejsze wersje (w tym ciekawy, bardziej komediowy Shadow of the vampire), bo jest on dość wiernym remakiem oryginalnego filmu. Nie dziwię się, że sam wampir był mocno ukrywany w materiałach promocyjnych, bo kreacja Skarsgarda jest rewelacyjna. Zapomnijcie o chuchrowatym dziwaku ze śmiesznymi jedynkami. Ta wersja wampira jest jedną z najciekawszych jakie widziałem w popkulturze. W przeciwieństwie do poprzednich wersji nosferatu tu wzbudza nie tylko strach i niepokój, ale przede wszystkim respekt. Eggers mówił, że chcieli w przedstawieniu wampira wrócić do korzeni i wierzeń i świetnie to zagrało. Zamierzam obejrzeć jeszcze raz, ale na razie dla mnie to 9/10

Robert Eggers to jest mistrz i obecnie nie ma chyba reżysera, na którego filmy bardziej czekam niż jego. Według mnie Nosferatu to najlepszy jego film i najlepszy klasyczny, gotycki horror jaki widziałem w życiu. Trochę żałuję, że nadrabiałem przed nim wcześniejsze wersje (w tym ciekawy, bardziej komediowy Shadow of the vampire), bo jest on dość wiernym remakiem oryginalnego filmu. Nie dziwię się, że sam wampir był mocno ukrywany w materiałach promocyjnych, bo kreacja Skarsgarda jest rewelacyjna. Zapomnijcie o chuchrowatym dziwaku ze śmiesznymi jedynkami. Ta wersja wampira jest jedną z najciekawszych jakie widziałem w popkulturze. W przeciwieństwie do poprzednich wersji nosferatu tu wzbudza nie tylko strach i niepokój, ale przede wszystkim respekt. Eggers mówił, że chcieli w przedstawieniu wampira wrócić do korzeni i wierzeń i świetnie to zagrało. Zamierzam obejrzeć jeszcze raz, ale na razie dla mnie to 9/10

Oglądałeś w kinie?Robert Eggers to jest mistrz i obecnie nie ma chyba reżysera, na którego filmy bardziej czekam niż jego. Według mnie Nosferatu to najlepszy jego film i najlepszy klasyczny, gotycki horror jaki widziałem w życiu. Trochę żałuję, że nadrabiałem przed nim wcześniejsze wersje (w tym ciekawy, bardziej komediowy Shadow of the vampire), bo jest on dość wiernym remakiem oryginalnego filmu. Nie dziwię się, że sam wampir był mocno ukrywany w materiałach promocyjnych, bo kreacja Skarsgarda jest rewelacyjna. Zapomnijcie o chuchrowatym dziwaku ze śmiesznymi jedynkami. Ta wersja wampira jest jedną z najciekawszych jakie widziałem w popkulturze. W przeciwieństwie do poprzednich wersji nosferatu tu wzbudza nie tylko strach i niepokój, ale przede wszystkim respekt. Eggers mówił, że chcieli w przedstawieniu wampira wrócić do korzeni i wierzeń i świetnie to zagrało. Zamierzam obejrzeć jeszcze raz, ale na razie dla mnie to 9/10
Pod koniec stycznia może będzie.Ja tam w dobrej jakości z roshitv bym przygarnął
Jedyny film na który naprawdę czekam. Ten kto tak zjebał Polską premierę powinien dyndaćRobert Eggers to jest mistrz i obecnie nie ma chyba reżysera, na którego filmy bardziej czekam niż jego. Według mnie Nosferatu to najlepszy jego film i najlepszy klasyczny, gotycki horror jaki widziałem w życiu. Trochę żałuję, że nadrabiałem przed nim wcześniejsze wersje (w tym ciekawy, bardziej komediowy Shadow of the vampire), bo jest on dość wiernym remakiem oryginalnego filmu. Nie dziwię się, że sam wampir był mocno ukrywany w materiałach promocyjnych, bo kreacja Skarsgarda jest rewelacyjna. Zapomnijcie o chuchrowatym dziwaku ze śmiesznymi jedynkami. Ta wersja wampira jest jedną z najciekawszych jakie widziałem w popkulturze. W przeciwieństwie do poprzednich wersji nosferatu tu wzbudza nie tylko strach i niepokój, ale przede wszystkim respekt. Eggers mówił, że chcieli w przedstawieniu wampira wrócić do korzeni i wierzeń i świetnie to zagrało. Zamierzam obejrzeć jeszcze raz, ale na razie dla mnie to 9/10
.TakOglądałeś w kinie?
pewnie jakość jak ta co na cda jestJa tam w dobrej jakości z roshitv bym przygarnął