Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Co co?
Wysmarowałem całego posta.
Oglądacie jakieś murzyńskie gówna i się nimi zachwycacie a jak człowiek przyjdzie z jakąś sugestią dla białych ludzi to od razu wyśmiewanie.

Tak podzieleni przez tych wszystkich Steinów i Bergów nigdy nie odzyskamy władzy!

Tu się puknijcie! O właśnie tu!

:matt: 12,50zł/msc mi nie szkoda, za to mam dostęp do seriali Sheridana które dla mnie są TOP
Nie no, jak już wykupiłeś to ok, polecam ten film!

Ja piszę z perspektywy kogoś kto nie wykupił i musiałby wykupić żeby to obejrzeć... a powinien mieć za free na RoshiTV za samą fatygę wygrzebania takiej perełki :redford:

Obejrzyj sobie Yellowstone albo coś z tego universum, myślę, że się nie zawiedziesz. Ogólnie Sheridan robi seriale w których niewiele politycznej poprawności.

Edit: dodam, że to twórca takich filmów jak Sicario czyw Wind River :tysoncoffe:

Obejrzyj sobie Yellowstone albo coś z tego universum, myślę, że się nie zawiedziesz. Ogólnie Sheridan robi seriale w których niewiele politycznej poprawności.

Edit: dodam, że to twórca takich filmów jak Sicario czyw Wind River :tysoncoffe:
Wiem wiem, nie lubiem zaczynać seriali, które nie są zakończone bo czekanie rok na kolejny sezon zabija jakąś małą cząsteczkę we mnie.
Ponoć Yellowstone się, w końcu, zakończył więc zgadnij o co zaraz będę prosił @Roshi :awesome:

Ale uważam, że przynoszę do stołu paździerze, których nigdy byście beze mnie nie ogarnęli... prawda @Roshi ? :awesome:

Ale ego mu trochę wyjebuje ostatnio jak w finale Yellowstone czy w Lioness.

Nolan nakręci Odyseję na wielkim ekranie? Brzmi zajebiście.

:wow:

Jak zwykle zostawił nam poszlaki, ale nikt nie wpadł na to, że weźmie się za mitologię Grecką.

avyAB4X_460swp.webp

Back