Roshi
Roshi
co?O ja pierdziu, ale to było dobre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co?O ja pierdziu, ale to było dobre![]()
Co co?
nie zesraj sieCo co?
Wysmarowałem całego posta.
Oglądacie jakieś murzyńskie gówna i się nimi zachwycacie a jak człowiek przyjdzie z jakąś sugestią dla białych ludzi to od razu wyśmiewanie.
Tak podzieleni przez tych wszystkich Steinów i Bergów nigdy nie odzyskamy władzy!
Tu się puknijcie! O właśnie tu!

No prawie się zesrałem oglądając taki fajny film.nie zesraj sie![]()
Co co?
Wysmarowałem całego posta.
Oglądacie jakieś murzyńskie gówna i się nimi zachwycacie a jak człowiek przyjdzie z jakąś sugestią dla białych ludzi to od razu wyśmiewanie.
Tak podzieleni przez tych wszystkich Steinów i Bergów nigdy nie odzyskamy władzy!
Tu się puknijcie! O właśnie tu!
To jakieś gejowskie Sky, które wymaga rejestracji, ha tfu.

To jakieś gejowskie Sky, które wymaga rejestracji, ha tfu.
CDA.PL działa bez, ale i tak byłoby lepsze RoshiTv z lektorem żebym mógł żonę cywilizować, trudno, ominęło ją![]()
12,50zł/msc mi nie szkoda, za to mam dostęp do seriali Sheridana które dla mnie są TOPNie no, jak już wykupiłeś to ok, polecam ten film!12,50zł/msc mi nie szkoda, za to mam dostęp do seriali Sheridana które dla mnie są TOP

W lutym drugi sezon 192312,50zł/msc mi nie szkoda, za to mam dostęp do seriali Sheridana które dla mnie są TOP

Wiem wiem, nie lubiem zaczynać seriali, które nie są zakończone bo czekanie rok na kolejny sezon zabija jakąś małą cząsteczkę we mnie.Obejrzyj sobie Yellowstone albo coś z tego universum, myślę, że się nie zawiedziesz. Ogólnie Sheridan robi seriale w których niewiele politycznej poprawności.
Edit: dodam, że to twórca takich filmów jak Sicario czyw Wind River![]()

Ale ego mu trochę wyjebuje ostatnio jak w finale Yellowstone czy w Lioness.Obejrzyj sobie Yellowstone albo coś z tego universum, myślę, że się nie zawiedziesz. Ogólnie Sheridan robi seriale w których niewiele politycznej poprawności.
Edit: dodam, że to twórca takich filmów jak Sicario czyw Wind River![]()
To o tej murzynce w służbach specjalnych?czy w Lioness.

Z finałem Yellowstone trochę się zgodzę, chociaż moim zdaniem nie ma takiej tragedii jaka jest kreowana dookoła.Ale ego mu trochę wyjebuje ostatnio jak w finale Yellowstone czy w Lioness.
Źle się wyraziłem, chodziło mi o jego "występy" przed kamerą w obu tytułach ;)Z finałem Yellowstone trochę się zgodzę, chociaż moim zdaniem nie ma takiej tragedii jaka jest kreowana dookoła.
A finale sezonu Lioness co Ci nie pasowało?
21 minut
Można to jakoś online obejrzeć?
![]()

Nolan nakręci Odyseję na wielkim ekranie? Brzmi zajebiście.
Jak zwykle zostawił nam poszlaki, ale nikt nie wpadł na to, że weźmie się za mitologię Grecką.
Woke alert detected![]()
Władca Pierścieni: Wojna Rohirrimów już zaraz online. Ruszyła przedsprzedaż VOD
Wygląda na to, że nie minie nawet miesiąc od premiery kinowej filmu Władca Pierścieni: Wojna Rohirrimów, a już film będzie można obejrzeć w VOD.naekranie.pl
W Euforii zagrała mega rolę, w innych produkcjach rzadko dowozi.
Ja tam oglądałem Euforię naW Euforii zagrała mega rolę, w innych produkcjach rzadko dowozi.

Chodzi o cycki?Ja tam oglądałem Euforię na
r/WatchItForThePlot
i jedyna mega rola to ta Sydney Sweeney![]()
Twarzą raczej za wiele by nie ugrałaChodzi o cycki?

Nie oglądałeś dla tej blondyny?Ja tam oglądałem Euforię na
r/WatchItForThePlot
i jedyna mega rola to ta Sydney Sweeney![]()