mateusz19191010
UFC Lightweight
Filmy ze Stathamem to miód na moje serce. Nadrobiłem Pszczelarza i właśnie takiej akcji oczekiwałem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obejrzałeś jeden, obejrzałeś wszystkieFilmy ze Stathamem to miód na moje serce. Nadrobiłem Pszczelarza i właśnie takiej akcji oczekiwałem.
I o to w tym chodzi.Obejrzałeś jeden, obejrzałeś wszystkie

zabieram lajka.. kurwa wiekszego gowna nie mogles polecic, zmarnowalem ponad potorej godziny ogórze....![]()
Cholera, muszę wziąć i polecić ten film.
Jak na dzisiejsze standardy kina to całkiem fajny akcyjniak.
Zabawny, lekki, akcja się nie dłuży ani na chwilę.
Kilka razy zaśmiałem, z ciekawością oglądałem do końca.
No do piwka wieczorem w sam raz. Polecam![]()

zabieram lajka.. kurwa wiekszego gowna nie mogles polecic, zmarnowalem ponad potorej godziny ogórze....![]()

Chyba, że Porachunki, Przekręt albo London.Obejrzałeś jeden, obejrzałeś wszystkie
Chyba, że Porachunki, Przekręt albo London.
Akurat ten Pszczelarz to ssie pałkę.
Za kamerą drugiego filmu w nowym cyklu stanęła Nia DaCosta ("Marvels")

Masz wyżej mordoObejrzalbym dzis cos dobrego...![]()

to jakies gufno 5.6 ocenaMasz wyżej mordo![]()

Ty dalej z tymi ocenami?to jakies gufno 5.6 ocena![]()

W chuju mam oceny na fw. Albo słuchasz się kolegi, albo karmisz papką dla plebsu.to jakies gufno 5.6 ocena![]()
Ty dalej z tymi ocenami?![]()
ten czerwony znaczek zaczynajacy sie na N...a konczacy na X... mnie martwi..W chuju mam oceny na fw. Albo słuchasz się kolegi, albo karmisz papką dla plebsu.

Ale ten film jest na Netflixie a nie od Netlfixa.ten czerwony znaczek zaczynajacy sie na N...a konczacy na X... mnie martwi..
czy przypadkiem azjaci nie sa zbytnio opaleni?
![]()
cohones.mmarocks.pl
Dwójka...The Raid

Ale ten film jest na Netflixie a nie od Netlfixa.
Robi to gość z ekipy The Raid. Tego też nie widziałeś bo ma ocenę 6.0?

No to właśnie The Night Comes for Us to nieoficjalnie The Raid 3 ;)Dwójka...![]()
Nie oglądałem, też możesz wrzucićDwójka...![]()

nie ogladales jedynki i dwojki Raidu?Nie oglądałem, też możesz wrzucić![]()

Jedynkę oglądałemnie ogladales jedynki i dwojki Raidu?![]()
o to kurwa zrzucam dwojkeJedynkę oglądałem
i sie delektujesz...Jedynkę też widziałem ze sto lat temu, nie wiem czy nie trzeba by odświeżyć sobie...o to kurwa zrzucam dwojkei sie delektujesz...
to sobie przeczytaj opis..Jedynkę też widziałem ze sto lat temu, nie wiem czy nie trzeba by odświeżyć sobie...

Biorę na wieczórNo to właśnie The Night Comes for Us to nieoficjalnie The Raid 3 ;)