Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba mój najbardziej oczekiwany film tego roku

Uwielbiam filmy i książki o wampirach, niestety te dobre można policzyć na palcach jednej ręki. Oby ten się udał![]()

Z nieoczywistychPolećcie jakieś filmy, w których na końcu wszyscy giną
cohones.mmarocks.pl
TFH super klimat i końcówka. LubieZ nieoczywistych
![]()
Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.
Wyszedł It Follows z koreańskimi krzaczkami, lepiej jednak poczekać na wersję bez, bo jak wszyscy wiecie, film urywa suty xDcohones.mmarocks.pl
Z oczywistych
Sunshine
The Blair Witch Project
The Cabin In The Woods
Rogue One
Snowpiercer
300
I mój kochany Shaun Of The Dead
Polećcie jakieś filmy, w których na końcu wszyscy giną
Właśnie o tym było powyżej :,-)![]()
Fajny, trochę mniej znany film postapo.
Wyżej wrzuciłem posta sprzed ... 9 lat ;)![]()
Fajny, trochę mniej znany film postapo.
Żeby było śmieszniej, dałem Ci wtedy lajka :-DWyżej wrzuciłem posta sprzed ... 9 lat ;)
Tez to zauważyłemŻeby było śmieszniej, dałem Ci wtedy lajka :-D
byłem przekonany, że te lajki to dopiero parę lat temu "weszły" ... Nie zmienia to faktu, że stare pierdziele z nas ... Na tym forum ofc 

Polećcie jakieś filmy, w których na końcu wszyscy giną
No i co z tego...?Minęło dwa tygodnie!
![]()

Przecież nie widzę żadnej prośby więc o chuj chodzi?
![]()
Spoko, ale dzisiaj robotę jeblem.. także wstrzymaj się bo mam w chuj tematów do ogarnięcia w bardzo krótkim czasie...

Co Ci pakistaniec zrobił, opowiadaj.Spoko, ale dzisiaj robotę jeblem.. także wstrzymaj się bo mam w chuj tematów do ogarnięcia w bardzo krótkim czasie...
![]()

To samo co sąsiad, ale z sąsiadem było po pijoku, więc tak nie bolałoCo Ci pakistaniec zrobił, opowiadaj.
![]()
Somsiad dostał dyszkę, a Pakol dziewięć w skali BeaufortaTo samo co sąsiad, ale z sąsiadem było po pijoku, więc tak nie bolało

Spoko, ale dzisiaj robotę jeblem.. także wstrzymaj się bo mam w chuj tematów do ogarnięcia w bardzo krótkim czasie...
![]()

Pakol frunął jak worek zimniokow...Mordo ale my tylko żartowaliśmy z tym Pakolem.![]()