Szaba
Error Fighters Extreame
ANDRZEJU CZEKAMY@Miskatonic jest specjalistą od horrorów...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ANDRZEJU CZEKAMY@Miskatonic jest specjalistą od horrorów...![]()

Aż mi się halibut z czasów prawie normalności przypomniałSpóźniony edit. Oczywiście te wszystkie wymienione filmy są wg mnie warte poświęcenia na nie czasu.
1 - Szkoda czasu. Dno
2 - Dalej dno. Może jedna dobra scena. Szkoda czasu
3 - Słaby film. Trochę lepiej ale dalej szkoda czasu
4 - Więcej złego niż dobrego. Szkoda czasu
5 - Średniawka. Można puścić w tle. I tak nie będziesz pamiętał o czym był
6 - spoko film. Więcej plusów niż minusów. Można zobaczyć
7 - dobry film. Nic przełomowego ale warty obejrzenia.
8 - bardzo dobry film. Kilka wpadek, ale zdecydowanie na plus. Trzeba zobaczyć
9 - Wybitny. Zdecydowanie wyróżnia się z pośród innych filmów. Pozycja obowiązkowa
10 - Arcydzieło. Musisz obejrzeć.
Jakkolwiek trzeba pamiętać, że oceny to mimo wszystko subiektywna sprawa. Nawet jak 9 na 10 ludzi oceni film wysoko to znajdzie się ktoś komu to zupełnie nie podejdzie.

Wszyscy wiedzą, że to żona wybiera.Ta, ja nawet nie pamiętam co oglądałem tydzień temu![]()

Niestety ziomek mam dokładnie ten sam problem co kolega zacytowany niżej... Jak zobaczę tytuł to w mig sobie przypomnę o czym był mniej więcej i czy mi się podobał ale samemu z głowy ciężko mi coś wyjąć. Jedynie z takich mniej oczywistych (no bo klasykę zakładam że każdy widział typu widma, ringi, mgły, obecności, psychoze itp.) to kojarzęZiomek to może poleć kilka horrorów/thrillerów.

Ta, ja nawet nie pamiętam co oglądałem tydzień temu![]()
mam to samoCzłowiek w pewnym wieku, w trochę inny sposób przechowuje zawartość szuflad. Żeby coś zmieścić, trzeba coś innego wyrzucić, bo są kompletnie zapchaneTa, ja nawet nie pamiętam co oglądałem tydzień temu![]()

Jak chodzi o Carla Weathersa to całkiem fajny artykuł zmontowali i nim na weszłoJa pozwolę sobie powrócić do śmierci Carla Weathersa.
2 lutego Na stronie mmakropkapl ukazał się krótki artykuł zatytułowany Carl Weathers nie żyje. Napisany przez niejakiego redaktora Oskar Wojewówdka.
Napisano tam cytuję "aktor zaliczył epizod w Predatorze...".
Człowieku jaki epizod. Przecież zagrał jedną z głównych ról (Al Dillon) a nie jakiś epizod.
Jak się nie znasz na temacie to lepiej nic nie pisz. Normalnie mnie wkurwiłeś. Poziom redaktorów na niektórych portalach poraża.
Mam nadzieję że to czytasz i się zrehabilitujesz. Natychmiast zwróć honor Carlowi. Zrób rachunek sumienia i zapierdalaj do Częstochowy na kolanach może Ci wybaczę.
Kultowy film, kultowy aktor, kultowa scena siłowania się z Arnim. Ale zagrał epizod![]()
weszlo.com

Sędzia Dredd to klasykaPo raz kolejny obejrzałem sobie Dredd.
Bardzo lubię tę historię.
Kobieta przejmuje władzę, terroryzuje całą rzeszę ludzi, zamieniając ich życie w piekło.
Wtedy przychodzi wyprostowany, biały mężczyzna, wychodzi do niej na samą górę i pomijając już nawet to co zrobił po drodze, ciągle wkurwiony i skrzywiony łapie ją za szyję i wypierdala przez okno...
Przemawia do mnie ta historia![]()

Dlatego, co jakiś czas, doceniam ten film :)Sędzia Dredd to klasyka
A wyobraź sobie współczesną ekranizacje
Zamiast sędziego byłaby trans czarnoskóra sędzina a miasto byłoby terroryzowane przez białego heteroseksualnego mężczyznę.
Kiedyś to umieli w remake chociażby Ocean's Eleven z 2001 roku, Heat, Scarface, Thing. Pierwszego próbowali jeszcze raz zrobić już współcześnie jako Ocean's 8 i lepiej na to spuścić zasłonę milczenia ....Dlatego, co jakiś czas, doceniam ten film :)
Jeden z niewielu, o ile nie jedyny, remake klasyka, który się udał.
Dwójka w drodze... Mann nie spierdol tego.Heat
Świetny film, szkoda że nie powstała i już raczej nie powstanie kontynuacja. Urban > Stallone jako DreddPo raz kolejny obejrzałem sobie Dredd.
Kobieta przejmuje władzę, terroryzuje całą rzeszę ludzi, zamieniając ich życie w piekło.
Wtedy przychodzi wyprostowany, biały mężczyzna, wychodzi do niej na samą górę i pomijając już nawet to co zrobił po drodze, ciągle wkurwiony i skrzywiony łapie ją za szyję i wypierdala przez okno...
Kolejny sukces ...... a nie czekajcie.

Jak to tak bez czarnych w obsadzie?
Pedro i Kuzyn w obsadzie![]()
To że biało to bym się tak nie cieszył, wsadzą pedauf w opór albo tranzystorów i się wyrównaWłaśnie miałem to wrzucać.
Spoko obsada jak na Marvel tylko biało coś. Już wyczuwam ten ból dupy jaśnie oświeconych

Jak to tak bez czarnych w obsadzie?
Pedro i Kuzyn w obsadzie![]()

Trzecie podejście ale pierwsze od Disneya.Która to niż F4?
Trzecia?
![]()
tez z Sywkiem Krzywa Warą?Po raz kolejny obejrzałem sobie Dredd.

Tylko z Urbanem. To jest prawilny Dreddtez z Sywkiem Krzywa Warą?![]()