B.I.G Makumba
UFC Middleweight
po dystrykcie 9 ja bym mu zaufal, bo gosc jest konkret.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
po dystrykcie 9 ja bym mu zaufal, bo gosc jest konkret.
No mógł być. Też byłem zawiedziony, że nic z tego nie będzie. Ciekawe czy Fede Alvarez (Nie oddychaj, Martwe zło) zrobi coś fajnego z serią. Jego alien wychodzi chyba w przyszłym roku.mogl byc sztos..
![]()
Obcy 5 - Neill Blomkamp o kasacji filmu. Ta decyzja zmieniła jego karierę
Neil Blomkamp, doceniany reżyser filmów Dystrykt 9 i Elizjum pracował nad Obcym 5. Co sądzi po latach o kasacji tego projektu?naekranie.pl
zajebisty filmEx Machina
Ex Machina - opis, recenzje, zdjęcia, zwiastuny i terminy emisji w TV. Informatyk staje się częścią eksperymentu, w którym udział bierze android. Oscar za efekty specjalne.www.teleman.pl
koncowka kozakzajebisty film
zbieralem szczene z podlogi
Dopiero za tydzień zobaczeNowe Mission Impossible kurwa sztos
![]()

Nowe Mission Impossible kurwa sztos
![]()
Dopiero za tydzień zobacze![]()
Nowe Mission Impossible kurwa sztos
![]()
Pokazuje balony?Hayley Atwell

Pokazuje balony?![]()

Pokazuje balony?![]()
Na coś trzeba umrzeć...

JPRDL
Wersja reżyserska to mój ulubiony film o krucjatach.
Nie wiedziałem, że tu tyle fanów tego kapitalnego filmu.
Z tej okazji warto wrzucić jeden z najlepszych motywów muzycznych jakie wydała kinematografia.
Nie wiedziałem, że tu tyle fanów tego kapitalnego filmu.
Z tej okazji warto wrzucić jeden z najlepszych motywów muzycznych jakie wydała kinematografia.
Idź na nowe Mission ImpossibleTop gun: Maverick. Wiem, że z zeszłego roku, ale dopiero blu ray złapałem.
Zajebisty. Następne prawko robię na samolot i chuj. Tom Cruise wypił sok z gumijagód na wieczną młodość. Uwielbiam gościa, a wisienka na torcie była milf Jennifer Connelly![]()

A gdzie to znalazłeś? Bo ja widziałem kiedyś na YT ale w bardzo słabej jakości.Pamiętam, że ten film miał dość mieszane opinie. Ale często się powtarzało, że wersja reżyserska to całkiem inny film. Obejrzałem dość niedawno po raz pierwszy właśnie w wersji reżyserskiej i to był świetny seans.