Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie idę. I znam kogoś kto też nie idzie.Idzie ktos na premiere Avatara 2?![]()
Ja nie, pierwsza część wyjątkowej klasy gówno. Nie rozumiem fenomenu tego filmu.Idzie ktos na premiere Avatara 2?![]()
Kiedy człowiek myśli, że bardziej zjebany być nie możesz to po raz kolejny musisz go zaskoczyć.W domu ktoś polecał ,,Bullet traina" ale jak zobaczyłem chudego gościa z wąsikiem i czarnego grubaska którzy mają robić za morderców to odpuściłem to po 5 minutach. Tak jak mówię w Holly dziś ciężko ogląda się filmy sensacyjne bo to co oni zrobili z męską obsadą tam to jest jakiś k...a pier.... żart!!!! Brrrr
@Graf Ramolo
Mina Jona znaczy tak czy nie?
Szczerze? Przy tej krótkiej scenie mam większe ciary niż przy tym co robi Holly w ostatnich 20 latach.
Kiedyś to były filmy, jakby chociaż ten.
Po co? Ja idę na 4 bo scenariusz wymiata ;)Idzie ktos na premiere Avatara 2?![]()
Nie, I to hell nie. Nie ma nic bardziej cringowego w kinie niz hollywoodzki patetyzm pomieszany z uwielbieniem do militaryzmu. Dobrze ze era Hollywood przemija i tylko mentalni janusze sie jaraja tego typu kinem. Jak to mowia amerykanie sorry but not sorry .
Ty masz ciary od oglądania freak fightów więc chuj nas obchodzi twoja opinia i zamknij ryj bakłażanie.Akurat ja tu nie bije do żadnego militaryzmu. Tylko po prostu do fajnie zrobionej sceny, która wywołuje u mnie większe ciarki niż filmy z ostatnich 20 lat w Holly, a że era Holly przemija to się zgadzam. Tragedia tragedię pogania zarówno o fabuły jak i casting męski, choć boli to Holly bo ma najwięcej zielonych i serio tam można by spokojnie do dziś robić 15 jakościowych filmów rocznie.
a nie weszło coś przed seansem?Wiem że nie w temacie ale bardziej zbliżonego nie znalazłem.
Dawno nie oglądałem filmu w tv Ale że mś to czasem po meczu zostaje sobie w salonie I jak leci klasyk sobie zobaczę.
I tutaj pytanie czy w tv zwiększyli odświeżanie czy puszczają te filmy delikatnie szybciej albo mi się wydaje?

Co jest kurwa?! W APK byli tylko chłopcy na literę A!Panowie I pewnie tylko panowie tutaj ale co tam I panie. Mam dla was film wybitny , dzielo epopeje , cos na co nikt nie czekal ale kazdy podswiadomie chcial , glebszy niz obywatel Cain, berdziej rewolucujny niz Odysea kosmiczna 2001, smutniejszy niz Tanczac w ciemnosciach a zarazem smieszniejszy niz Glupi I glupszy z lepszymi efektami niz Avatar a zarazem oszczedny w srodkach niczym 12 gniewnych ludzi. Bardziej klasyczny niz 12 samurai ale I zrywajacy z klasyka niczym Zaginiona autostrada. Dzielo tak wielkie ze mozna je ogladac tylko na wielkim ekranie . Daje wam:
FILM
jak zobaczyłem chudego gościa z wąsikiem
i czarnego grubaska którzy mają robić za morderców to odpuściłem
Oby była kobietą i wszystkim mizoginom oko zbielałoGladiatora 2 podobno Ridley ma nakręcić w przyszłym roku

Czarna kobieta, lesbijkaOby była kobietą i wszystkim mizoginom oko zbielało![]()

I to lepsza od zwyklej kobiety, bo trans XD #musiałem #offtopCzarna kobieta, lesbijka![]()
Gladiatora 2 podobno Ridley ma nakręcić w przyszłym roku

![]()
Diuna 2 - zakończono prace na planie filmu. Timothee Chalamet na zdjęciu zza kulis
Prace na planie filmu Diuna 2 doszły do finału. Timothee Chalamet zaprezentował zdjęcie zza kulis produkcji.naekranie.pl
![]()