Over
WSOF Light Heavyweight
OwszemWidziales Labirynt z Hugh Jackmannem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OwszemWidziales Labirynt z Hugh Jackmannem?
Ha, a mi się spodobał znacznie bardziej, niż jedynka... Ciekawe. W sumie opinia o wyższości jedynki jest najczęstsza. Nie dziwi mnie to.Sicario 2 mnie zawiódł strasznie 4/10.
https://m.filmweb.pl/serial/I+nie+było+już+nikogo-2015-750970Owszem
Z nowości lipa, ale warto zobaczyć odrestaurowaną Odyseję kosmiczną, Szeregowca Ryana czy też Matrixy.
Też bym obejrzałJestem wielkim fanatykiem mistrza Dario Argento. Przy "Głębokiej czerwieni" branzluje się minimum raz na 2 lata.
Jego Suspiria to arcyklasyka.
Słyszałem że remake tego arcydzieła jest dojebane.
@Cactus wiesz jak rzadko proszę. Jest już w sieci?
. Za chwilę zobaczę.No gdzie. To jest świeży tytuł. Trzeba poczekać.Jestem wielkim fanatykiem mistrza Dario Argento. Przy "Głębokiej czerwieni" branzluje się minimum raz na 2 lata.
Jego Suspiria to arcyklasyka.
Słyszałem że remake tego arcydzieła jest dojebane.
@Cactus wiesz jak rzadko proszę. Jest już w sieci?
No gdzie. To jest świeży tytuł. Trzeba poczekać.
ja nie byłem, ale jakby ktoś był to niech coś napisze o tym filmie bo planuje się wybrać w ten weekend.Był już ktoś może na "Bohemian Rhapsody" bo planuje się wybrać w ten weekend? Słyszałem, że ponoć warto a i sam trailer zachęca do pójścia do kina.
Byłem w sobotę. Moim zdaniem chwilami strasznie twórcy poszli na skróty, zwłaszcza w pierwszej połowie. Film jest moim zdaniem nierówny i w głównej mierze broni go muzyka oraz realizacja samych scen podczas koncertów a tym bardziej podczas "Live Aid".ja nie byłem, ale jakby ktoś był to niech coś napisze o tym filmie bo planuje się wybrać w ten weekend.
słyszałem, że ponoć warto a i sam trailer zachęca do pójścia do kina.
a jak rami?Byłem w sobotę. Moim zdaniem chwilami strasznie twórcy poszli na skróty, zwłaszcza w pierwszej połowie. Film jest moim zdaniem nierówny i w głównej mierze broni go muzyka oraz realizacja samych scen podczas koncertów a tym bardziej podczas "Live Aid".
Nie pokazali.Pokazali w tym filmie te dekadencka twarz Freska? Tzn słynne i regularne seks orgie na które spraszal całe środowisko artystyczne, z biseksualny mi orgiami zbiorowymi, gdzie sam stawiał twarde narkotyki? Czy pominęli ten aspekt jego życia?
Nie pokazali.
Oglądał ktoś Suspiria? Znajomi mnie namawiają na ten film, a ja zbytnio nie przepadam za horrorami. I sam nie wiem co robić, ktoś może ocenić ten film i napisać czy warto dla "janusza horrorów"?