sawciu
KSW Featherweight
Australijskie studio Neilla Blomkampa nawiązało do twórczości Jakuba Różalskiego. Wbija w fotel, jak zresztą wszystko co pochodzi od nich:
mocne, będzie tego więcej czy to jedno strzałowy filmik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Australijskie studio Neilla Blomkampa nawiązało do twórczości Jakuba Różalskiego. Wbija w fotel, jak zresztą wszystko co pochodzi od nich:
mocne, będzie tego więcej czy to jedno strzałowy filmik?
Za około miesiąc.Ma ktoś Dunkierkę?
Nie kumam tej podjarki twórczością Różalskiego. Gość tworzy na jedno kopyto. Ta sama perspektywa, ta sama kompozycja. Wszystko jakby z szablonu
Sami zobaczice:
![]()
![]()
![]()
Google grafika wypluwa praktycznie tylko tego typu obrazki...
Prawdziwym talentem na skalę światową jest Piotr Jabłoński vel Nicponim, który zjada warsztatem Różalskiego. Google grafika Wam prawdę powie ;)

@Lemur
Jeśli mówisz o stylu rysowania, a nie samej wyboraźni, wymyślonej kompozycji zrzutowanej na "płótno", to pozwolę się nie zgodzić.
Mi akurat nie pasuje sterylność, "renderowatość" niektórych obrazów. Nawet ten który w wkleilem jest niespójny, ludzkie postacie są jakby wklejone, są za dokładne w stosunku do reszty.
Jeśli mówisz o kompozycjach - to jest to zupełnie inna bajka, inny klimat.
Peace :)
Tzn ze jestes tak dobry i w jednym stylu i w drugim, ze widzisz mniej niedociagniec u jednego, niz u drugiego?Mówię o poziomie umiejętności.
Szczerze mowiac w ogole tego nie widze. Malo tego, mam wrazenie, ze czasem niektore elementy obrazu maja inny sposob rysowania niz reszta, a to po prostu nie pasuje, robi wrazenie łatanego. Natomiast przyznam ze wiekszosc prac jest naprawde ciekawych. On po prostu skupia sie na innych rzeczach, pewnie tych ktore lubisz ty - wyrazne kreski i cienie (a nie rozmazane, rozedrgane) i tyle.. Forma, perspektywa, kompozycja, tonacja i oświetlenie.
Ponoć jest zakulisowa scena po tym jak Aldo wypadł z 189 i więcej fragmentów sparingu z Pauliem, czy to prawda?
Wołyń ciężki w odbiorze, dużo brutalności, trudna do pokazania historia. Średnio mi podpasował.
na Blade Runner byłeś mordo?Liga Sprawiedliwości:
Liga została wprowadzona w złym momencie DCEU, powinniśmy najpierw otrzymać filmy o Batmanie, Flashu i Aquamanie. Pół filmu zostało przegadane, a przecież nie o to chodzi w filmach o superbohaterach. Przeciwnik to dupowaty Steppenwolf, który nic konkretnego sobą nie reprezentuje. Jak na ironię... najlepsza jest postać Flasha, do którego jako jedynego pasują głupkowate teksty. Fajna ścieżka dźwiękowa.
Ocena 4/10.
Tak, dla mnie jest nawet ciekawszy niż oryginałna Blade Runner byłeś mordo?
to muszę się wybrać. Mam nadzieję, że będą u mnie grać :DTak, dla mnie jest nawet ciekawszy niż oryginał
Pisałem na FB i nie wyświetlają tego jebane pedały, zamiast tego wolą Listy do Pizdy 3 i Srotoks. Mogłem do Rzeszowa jechać, bo uwielbiam SciFi, jednak ostatnio tak zawiodłem się na nowych produkcjach i nie pojechałem. Wszystko wina PIS ;/to muszę się wybrać. Mam nadzieję, że będą u mnie grać :D
https://tb7.pl/pobierz/1bbd539ed39c...ing.Vincent.2017.720p.WEB.DL.X264.AC3.EVO.mkv@Cactus Twój Vincent nowego Blade'a masz na podoredziu? Oglądałem dzisiaj Wind River. Bardzo dobry. Polecam.
4Ile pobrań?![]()