Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

sf/fantasy dla małych dzieci?
Nie "E.T". (właśnie kupuję) i nie Gwiezdne Wojny (nie jestem jakimś wielkim fanem, poza tym są mega nierówne, szczególnie te nowe)?
Willow niestety nie ma w sklepie... :(
EDIT:
O, jest "Niekończąca się opowieść" :) i "Pan Kleks" !
Zwierzogrod / trolle / w glowie sie nie miesci

Grypsko nie puszcza i lezę już 3 dzień, teraz tak mnie naszło, żeby przypomnieć sobie Aliena - tym razem nadrobię Director’s Cut i Special Edition.
Piękna paczka Alien Anthology ... tylko ... 265 GB :lol:
W ostatnie święta zrobiłem sobie powtórkę z Alienem połączonym z fazą. Coś pięknego :)

Jakość jak najlepsza :) ale po filmie z 79' to hd się nie spodziewam :) a jako że nie jestem wybredny to czy to będą napisy czy lektor to i tak łykam i z góry dziękuję za pomoc

Może tapetka?
Z1At9D4r.jpg

byłem dzisiaj na Milczeniu Scorsese - chciałbym cokolwiek pozytywnego napisać o tym filmie ale nic mi nie przychodzi do głowy. Kiepska gra aktorska, u niektórych postaci to nawet drażniąca, przy długi, bez polotu, właściwie to bez fabuły, nie wiadomo o czym, cały w beznadziejnych dialogach. NIC ciekawego.

Szkoda bo liczyłem na coś więcej. Swego czasu po lekturach Szoguna i Gajina interesowałem się średniowieczną Japonią, myślałem, że film będzie bazował na męczennikach chrześcijanskich z Nagasaki i może jakoś przybliży wydarzenia z tamtego okresu. Nic, wielki smutek, zero wartości historycznej.

Nie rozumiem czemu ten film na filmwebie ma ocene 7,1. Ja bym mu dał góra 5 ale widocznie nie znam się.

Malena -8+/10. Krytykiem filmowym nie jestem, ochoty na pisanie długiej recenzji również nie mam, więc napisze tylko, że to piękny i głęboki dramat z kilkoma wstawkami humorystycznymi. No i zjawiskowa Monica Bellucci.. Zdecydowanie film warty obejrzenia.

Może mi ktoś obeznany w temacie wytłumaczyć, jakim kurwa cudem dostęp do Netflix ' a na 30 dni lata po allegro w cenie 11-13 zł ?

Nie czaję jak to możliwe...

Może mi ktoś obeznany w temacie wytłumaczyć, jakim kurwa cudem dostęp do Netflix ' a na 30 dni lata po allegro w cenie 11-13 zł ?

Nie czaję jak to możliwe...
No to tak , jest taki człowiek , który prawdopodobnie wykupuje ten pakiet co mogą korzystać 4 osoby na raz (czasem te tańsze jak jest chujem) i sprzedaje dostęp do jednego konta z reguły ponad 10 0sobom , to też zalezy od jego sumienia. #JanuszeBiznesu . W sumie są i taniej niż za 11 zł. Ogólnie nie polecam

Edit: Od siebie dodam , że znam gości co ten pakiet z Allegro dzielil jeszcze na trzech:penn:

Sa juz napisy?

Tak, na napisy24.pl
Swoją drogą nie pamiętam takiej paki na Oskarach. Przecież Manchester by the Sea, La La Land, Hacksaw Ridge, Arrival czy nawet Hell or High Water to filmy lepsze niż zwycięzcy Oskarów z ostatnich 10 lat, od czasu No Country for Old Men.

Zombie Express w ripie 1080p (w rozdziałce fhd) jest?
Nigdzie tego nie można znaleźć... :(

@JanuszWanZant

Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, tyle tylko, że jak przeglądałem te aukcje - to ci allegrowicze mieli niemalze 100% pozytywnych komentarzy, a w opisie aukcji zarzekali się, że jest to konto niewspółdzielone z opcją bezproblemowej zmiany hasła, ciekawe...

Back