Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Prawo Bronxu - polecam jak ktoś jeszcze nie widział.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://www.filmweb.pl/film/Czerwony+pająk-2015-677578
Widział ktoś? warto tracić czas?
Podasz jakieś tytuły?. Bo widzę, że gust masz mega.absurdalne kino turniejowe z masą oryginalnych zawodników,
Ten sam ubek, który mi dziadka torturował? Super!Pewnie jesteś, bo po filmie wyjdziesz dumny z siebie, że bohater z którym się utożsamiasz (UBek) wygrywa. Lewaku.![]()
Podasz jakieś tytuły?. Bo widzę, że gust masz mega.
Właśnie obejrzałem film Spotlight i daje 10/10.
świetna gra aktorska i fajnie opowiedziana historiaCzemu tak?
Ostatnio chyba na TV4 z miesiac temu to widzialem. Film zacny.Warto obejrzeć Ostatniego Mohikanina na TVP2. Leci teraz.
Podobno na napisach słychać strzały/wybuch. Chyba każdy to słyszał.Widział już ktoś "Historię Roja"? Recenzje ma marne, ale nie wiem czy to nie jakiś spisek?![]()
Widział już ktoś "Historię Roja"? Recenzje ma marne, ale nie wiem czy to nie jakiś spisek?![]()
Dzięki. Umknęła mi gdzieś Twoja wcześniejsza wypowiedź.Pisałem wyżej. Mi się film podobał, chociaż kilka scen jest do wyrzucenia, to znając Polskie niskobudżetowe produkcje, zakładałem, że będzie słabszy, a pozytywnie się zaskoczyłem. No i trochę za dużo bluzgów, nie pasuje to do powagi sytuacji w filmie, jak czasami co drugie słowo to bluzg w dialogach ubeckich. Jednak warto zobaczyć.
jak ktos by podal link bezposrednio do sciagniecia, bylbym wdziecznyThe Hateful Eight 2015 1080p BluRay x264-SPARKS
Samuel L. Jackson, lubię tego aktora.
Wydaje mi się, że @VoRaNeK miał na myśli Ice Cube'a - podobny do tego Murzyna, co ma w avatarze.Samuel L. Jackson, lubię tego aktora.
jak ktos by podal link bezposrednio do sciagniecia, bylbym wdzieczny
jak jest 720 to moze byc, 12gb to mi sie nawet sciagac nie chce :DPodesłałbym Ci ale ten 1080p waży 12 GB a nie mam dzisiaj tyle transferu. Na 720p BluRay starczyłoby
Kraza gdzies jakies znozne napisy do The Hateful Eight?