Ty i ta Twoja Azja :DŁap :D
On tam był? ... nigdy tego nie widziałem i nie planuje...Brokeback Mountain
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty i ta Twoja Azja :DŁap :D
On tam był? ... nigdy tego nie widziałem i nie planuje...Brokeback Mountain
Kurde Pojutrze to jeden z bardziej klimatycznych wg mnie filmów katastroficznych, w każdym razie lubię sobie do niego powrócić. W BM bardzo dobra rola dramatyczna. Oczywiście sceny pod namiotem wolałbym nie pamiętać, ale też świadczy o aktorskim poświeceniu. Ogólnie to dobrze dobiera filmy trzeba przyznać.Były jakieś średnie role, ale to pewnie dlatego że i filmy nie porywały "Pojutrze" i "Brokeback Mountain" pierwsze jaki mi do głowy przychodzą
Ostatnia scena zostawiła mi trochę domysłów.
A serwery sadistica dalej takie zjebane...
chomiki zdychają.A serwery sadistica dalej takie zjebane..
Ale bez zbroi jesteś mobilniejszy i nie muszą Cię wcale trafić, jeśli różnica umiejętności walczących jest wystarczająco duża ;) A Francuzi nigdy fighterami zbytnio nie byli :PPo to jest zbroja, że jej miecz nie przebija.
Gdyby właśnie nie ta końcówka Furia byłaby eleganckim filmem. A tak jebnęli chyba najprostszy pomysł a la Rambo.Polecam film "Furia" z Bradem Pittem. Mocne, wydaje się dosyć realistyczne kino wojenne (poza końcówką). Fajnie zagrani główni bohaterowie, niezłe zdjęcia.
P.S. "Furie" z Melem Gibsonem też polecam.
Polecam film "Furia" z Bradem Pittem. Mocne, wydaje się dosyć realistyczne kino wojenne (poza końcówką). Fajnie zagrani główni bohaterowie, niezłe zdjęcia.
P.S. "Furie" z Melem Gibsonem też polecam.
Gdyby właśnie nie ta końcówka Furia byłaby eleganckim filmem. A tak jebnęli chyba najprostszy pomysł a la Rambo.
Dokładnie, naprawdę byłby dobry film. Bardzo dobry! Zapowiadało się ekstra, w trakcie filmu miałem przeczucie, że koniec to będzie mizeria. Szkoda bardzo.Kurde, z Furią mam problem. Z jednej strony realistycznze kino, część batalistyki, no i zachowania żołnierzy takie jak w Kompanii Braci, a nie wielkich bohaterskich filmach o nieskalanych i czystych amerykańskich żołnierzach.
Z drugiej strony, ostatnie 20 minut filmu...patologia debilizmu. Polecam, warto zobaczyć ale uprzedzam przed tym gigantycznym gównem na końcu.
Brad Pitt chciał penwie normalną końcówkę(bo chyba on był też producentem filmu, jak większość jego ostantich) lecz na pewno przyciesnęło studio by zrobić ten kał na sam koniec.
Byłoby 8/10 , lecz ta końcówka(która jest jednak dość długą częśćią filmu) obniżyła do 6/10 ocene.
Premiera 16 października
L'assassino è costretto ad uccidere ancora (1975)Poda riczni, tytuł oryniany
daj znac jak obejrzysz, chyba ze bede pierwszy bo film lezy juz na kompie ;>uu., nie wdzialem, oznaczam do sciagniecia