Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Happy Feet: Tupot małych stóp 2?Kto zgadnie z jakiego filmu jest moja sygna? Tylko uczciwie, bez sprawdzania w google jaki film był tak pojebany by zrobić walkę zombie z rekinem.
Happy Feet: Tupot małych stóp 2?
Coś o pingwinach?Blisko! Dobrym tropem idziesz.
Coś o pingwinach?
Uwolnić orkę 2?Nie, ale też jest "2" w oryginalnym tytule.
Swoją drogą - kto jeszcze czeka na film "Sky Sharks" - o latających nazistowskich rekinach zombie w służbie SS?
Nazistowskie mogą. @Cloud może Ty widziałeś ten film z mojej sygny. Włoski.
Panie, toż to klasyk nad klasyki.
Kto zgadnie z jakiego filmu jest moja sygna? Tylko uczciwie, bez sprawdzania w google jaki film był tak pojebany by zrobić walkę zombie z rekinem.
Zazdroszcze
Przerobiłem "Ziarno prawdy", fajerwerków się nie spodziewałem, miło się zaskoczyłem, bo film mi się autentycznie spodobał, szczerze polecam!
Przekonałeś mnie.To samo-fajny klimat z żydowskimi rytualnymi mordami, zajebisty Sandomierz i cycki Hamkało:)
To samo-fajny klimat z żydowskimi rytualnymi mordami, zajebisty Sandomierz i cycki Hamkało:)
Ziarno bardzo fajny klimacik zlepiony z znanych trillerowych schematów, nic odkrywczego ale bardzo zgrabne i dobrze zagrane.
O, Hamkało kiedyś grała w warsztatach reżyserskich które produkowałem, i jej manager w rozmowie zaznaczył "Ale nie pokazuje moja klientka piersi". Teraz już pokazuje? Hmm, chyba studencka stawka jaką dawalismy to za malo.
@Masu @Masta Blasta @herrflick również propsuję!! Mimo, że najpierw czytałem książkę, więc wiedziałem co i jak, i ogółem wszystko jest identyko jak w książce, nawet większość dialogów chyba taka sama :D Tylko nie pamiętam jednej rzeczy i z filmu i z książki:
Jak on się skleił w szpitalu nagle, że Budnik żyje i zabił jeszcze żula do tego?