Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja też :DMyślałem że on pisze do nas Alocha:D
Też tak myślałem, ale potem Emma pomyliła mi sie Emily i okazało sie że w Sicario nie gra Rachel i metodą dedukcji...:DMyślałem że on pisze do nas Alocha:D
Też tak myślałem, ale potem Emma pomyliła mi sie Emily i okazało sie że w Sicario nie gra Rachel i metodą dedukcji...:D
Gambit straszny ferment sieje hehNo ja dopiero po twoim poście zobaczyłem ze Emma nie Emily:D
No ciepło jest :(Mózgi Wam się od gorąca zagotowały![]()
Widzisz, pro-wrestlerzy nie mają problemu przed kamerą zwykle. Prawdziwy zawodnik nie umiałby udawać tak jak szkoleni pod tym kątem od dzieciaka, w połączeniu z treningami :) Ludzie lubią dobrych aktorów, w filmach czy na żywo.Czy tylko dla mnie wystep Rondy w Szybkich i wscieklych 7 był tak okropny? Sztywna, wygladajaca jak nadumana pufa i ruszajaca sie gorzej w walce od tej aktorki z ktora walczyla... Myslalem ze Ronda jakos sobie radzi w filmach.. a tu taka klapa, mega bylo widac roznice poziomu miedzy aktor a nie aktor...
Polskich filmów, zwłaszcza starszych szukałbym na jutubie.
Już dawno mam, co najmniej 1.5 h :PCop.Car.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW
Terminator: GenisysPoproszę jakiś dobry sci-fi
Jeśli się nastawiasz na o że będzie lepsze od terminatora 1 i 2 to się zawiedziesz. Ale jeśli chcesz obejrzeć Arniego i posłuchać jego sucharów to będziesz zadowolony.srsly? ponoć strasznie lipne
Europa Report?Poproszę jakiś dobry sci-fi albo fantasy, którego żem nie widział. Nie oglądałem ostatnio filmów przez 2 miesiące. Coś polecicie?
Jest jaranko ;]
Cop.Car.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW
Z tym cały czas czekam bo słyszałem że słabe.Europa Report?
Na tych na zaproszenia jest.Na kickass i piratach nie znalazłem
Z tym też jeszcze czekam. Po trailerach trochę nudą wieje.Ex Machina, dziękuję, dobranoc.
Z tym cały czas czekam bo słyszałem że słabe.
Na tych na zaproszenia jest.
Z tym też jeszcze czekam. Po trailerach trochę nudą wieje.
Z tym też jeszcze czekam. Po trailerach trochę nudą wieje.
No właśnie. Przeczytanie jednej książki Dicka mi starczy :dNie jest to film pełen akcji, bardziej klaustrofobiczny thriller sci-fi. :)
Się nie śmiej bo to dokładnie tak wygląda. Przeglądam foldery i sam do siebie mówię "nie, do tego jeszcze muszę dorosnąć" Atlas Chmur do dzisiaj czeka.Kiedyś dorośniesz xD