Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Mózgi Wam się od gorąca zagotowały :lol:
Prawda, że słodziak ?
tumblr_nnp275iuWF1s2m7cao2_500.gif

Czy tylko dla mnie wystep Rondy w Szybkich i wscieklych 7 był tak okropny? Sztywna, wygladajaca jak nadumana pufa i ruszajaca sie gorzej w walce od tej aktorki z ktora walczyla... Myslalem ze Ronda jakos sobie radzi w filmach.. a tu taka klapa, mega bylo widac roznice poziomu miedzy aktor a nie aktor...
Widzisz, pro-wrestlerzy nie mają problemu przed kamerą zwykle. Prawdziwy zawodnik nie umiałby udawać tak jak szkoleni pod tym kątem od dzieciaka, w połączeniu z treningami :) Ludzie lubią dobrych aktorów, w filmach czy na żywo.
Ronda na Wrestlemanii też średnio sobie poradziła przed ponad 60-tysięczną czy nawet więcej publiką live ;)

najwieksze arcydzieło niemej kinematografii polskiej, z świetna muzyka Maleńczuka w tle.

Tak na szybko stare Polskie filmy z YT godne polecenia.

Poproszę jakiś dobry sci-fi albo fantasy, którego żem nie widział. Nie oglądałem ostatnio filmów przez 2 miesiące. Coś polecicie?

Z tym cały czas czekam bo słyszałem że słabe.

Na tych na zaproszenia jest.

Z tym też jeszcze czekam. Po trailerach trochę nudą wieje.

Nie jest to film pełen akcji, bardziej klaustrofobiczny thriller sci-fi. :) Jednak całościowo bardzo mi się podobał. Przynajmniej było to uczucie 'o co tu chodzi?'

Back