Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

@Gambit nie Ty polecałeś Pogorzelisko? Ciągle czeka na mnie, a patrzę, że dziś 15 po północy na TVP1 i chyba w końcu obejrzę jak już w TV dają bez reklam ;-)

3 była lepsza od 2 IMO. Określanie lokalizacji po dźwięku wybuchu granatów... w parodii też to jest ;)
No nie żartuje, jak oglądałem 3ke to co chwilę się zastanawiałem, jak to młodzi mówią "co ja paczę? :D Ale parodią nie pogardzę tym bardziej heh

Kingsman - Bardzo dobre kino rozrywkowe, nie udające niczego więcej, 7,75/10

Chappie - Miła bajeczka sci-FICTION z imponującym CGI, 7/10

Prawda to, że używają tam gigantycznej niby mocy obliczeniowej Playstation 4, na którym w rzeczywistości Wiedźmin 3 nie ma nawet 60 fpsów? :(
Prawda, kilka sztuk PS4 połączonych ze sobą i zapierdalają :)

muzyka z najlepszego filmu ostatniej dekady. Czuję się wbity w fotel od kilku dni. Byłem na 2d, w tym tygodniu idę na imaxa.

nikt tego nie wrzucał tutaj?!

ok, tu wrzucę coś innego:

Amerykanie to sami na siebie chcą sprowadzić problemy :D

Oglądał ktoś horror It follows?
Pojawił się w MKV i się nad nim zastanawiam :)
Chyba Gambit się nim zachwycał. Mi się podobał, choć jaj nie urwał. Na pewno nie był to stracony czas, w sumie nie taki zwykły horror, film który może mieć różne interpretacje, gdyż fabuła wydaję sie mieć znaczenie metaforyczne.

@Mort jest na górze;)

Ooo te San Andreas to może byc coś dla mnie, lubię jak wszystko obraca się pył, świat staje w płomieniach, pęka ziemia, wielkie fale zalewają Nowy Jork, a najlepiej jak na końcu wszyscy giną, i koniecznie przy monumentalnych dzwiękach :D

Last edited:
Chyba Gambit się nim zachwycał. Mi się podobał, choć jaj nie urwał. Na pewno nie był to stracony czas, w sumie nie taki zwykły horror, film który może mieć różne interpretacje, gdyż fabuła wydaję sie mieć znaczenie metaforyczne.

@Mort jest na górze;)

Ooo te San Andreas to może byc coś dla mnie, lubię jak wszystko obraca się pył, świat staje w płomieniach, pęka ziemia, wielkie fale zalewają Nowy Jork, a najlepiej jak na końcu wszyscy giną, i koniecznie przy monumentalnych dzwiękach :D

Niestety pewnie będzie happy end jak to w hamerykańskich produkcjach. :D

Niestety pewnie będzie happy end jak to w hamerykańskich produkcjach. :D
No niestety zwykle cycata lafirynda i mięśniak z kwadratową szczęką muszą ocaleć by zapełnić świat od nowa, sobie podobnymi idiotami:D

byłem w kinie na Poltergeiście - 3/10 - słabiutko, a im dalej w las tym gorzej; zamiast straszyć bawi głupotą

na TVP KULTURA własnie rozpocząl sie film "CHRZEST" Marcina Wrony.
Sam jeszcze nie widziałem, zobaczymy czy warto.

Back