klocuniek
PRIDE FC Lightweight
Premiera zielonej granicy tuż tuż. Jak tam? Macie już bilety wykupione na ten weekend?
libido mu spadło poniżej zera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Premiera zielonej granicy tuż tuż. Jak tam? Macie już bilety wykupione na ten weekend?
Tak, jest coś wartego nadrobienia. Polecam, aż szkoda nie nadrobićPrzes ostatni rok nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o filmy. Dajcie znać, czy jest coś wartego nadrobienia (oprócz filmów dla dzieci i komedii) bo zaczynają się jesienne wieczory.
The Covenant, Sound of Freedom, Oppenheimer, John Wick 4, TG: Maverick, The Banshees of Inisherin.Przes ostatni rok nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o filmy. Dajcie znać, czy jest coś wartego nadrobienia (oprócz filmów dla dzieci i komedii) bo zaczynają się jesienne wieczory.
Zielona granicaPrzes ostatni rok nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o filmy. Dajcie znać, czy jest coś wartego nadrobienia (oprócz filmów dla dzieci i komedii) bo zaczynają się jesienne wieczory.
Ale to klasyk, już każdy pewnie widziałZielona mila
SisuPrzes ostatni rok nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o filmy. Dajcie znać, czy jest coś wartego nadrobienia (oprócz filmów dla dzieci i komedii) bo zaczynają się jesienne wieczory.
Trzeba czekac na pirataI oglądal ktoś ta granicę? To serio taka przekłamana i kiczowata kupa jak Wesele 2?
View attachment 78891
A co to za różnica? Normalny człowiek nie da zarobić kurwie komunistycznej ani grosza, nawet jakby to był film rokuI oglądal ktoś ta granicę? To serio taka przekłamana i kiczowata kupa jak Wesele 2?
View attachment 78891
A co to za różnica? Normalny człowiek nie da zarobić kurwie komunistycznej ani grosza, nawet jakby to był film roku
Otóż to, ja Hollandowej dałem zarobić raz, jeszcze będąc amebą umysłową, bo w szkole podstawowej idąc na panny z wilka. Ale to był przymus, a ja nawet nie wiedziałem na co idę, więc się nie liczy.A co to za różnica? Normalny człowiek nie da zarobić kurwie komunistycznej ani grosza, nawet jakby to był film roku
A co to za różnica? Normalny człowiek nie da zarobić kurwie komunistycznej ani grosza, nawet jakby to był film roku
A nie liczy się czasem jakie wartości kwadratowa babcia propaguje teraz?Chyba PiS wjechał za mocno.
Holland siedziała w czechosłowackim areszcie za udział w antykomunistycznych strajkach, czyli więcej niż przywódca Solidarności Jarek K. , matka włączyła w powstaniu warszawskim ale po co to wiedzieć, lepiej powtarzać pisowskie brednie.
A potem zdziwienie że ósmy rok krajem rządzą narodowi socjaliści
Chuj mnie PiS obchodzi. I mam w dupie co robiła wcześniej. Za to widzę co robi teraz, antypolskie kurwiszczeChyba PiS wjechał za mocno.
Holland siedziała w czechosłowackim areszcie za udział w antykomunistycznych strajkach, czyli więcej niż przywódca Solidarności Jarek K. , matka włączyła w powstaniu warszawskim ale po co to wiedzieć, lepiej powtarzać pisowskie brednie.
Chyba PiS wjechał za mocno.
Bo nam wolno. Coś jak "nigga" u Murzynów. Rozumiesz?W sumie czytając to forum mam wrażenie, że Polska to kraj patologii, kobiet które są samymi kurwami gdzie 3/4 zdradza mężów z pierwszym napotkanym murzynem, banda ciemnoty niekumatej bo głosują na PiS i PO.
Więc skoro sami najeżdżają na Polskę to co się oburzają ma Hollandy i Tokarczuki?
Bo nam wolno. Coś jak "nigga" u Murzynów. Rozumiesz?
Wróciłeś do twardych narkotyków?No tak. Wolno Polakom bo są u siebie. Jak Holland czy Tokarczuk :p
Wróciłeś do twardych narkotyków?
W sumie czytając to forum mam wrażenie, że Polska to kraj patologii, kobiet które są samymi kurwami gdzie 3/4 zdradza mężów z pierwszym napotkanym murzynem, banda ciemnoty niekumatej bo głosują na PiS i PO.
Więc skoro sami najeżdżają na Polskę to co się oburzają ma Hollandy i Tokarczuki?
Z drugiej strony słychać że to kraj faszystów, mizoginów, cwierćmózgów ale i patologii czyli tu się obie strony zgadzają
View attachment 78934
A nie liczy się czasem jakie wartości kwadratowa babcia propaguje teraz?
Wg mnie wieje od niej Ochojską zdecydowanie za mocno, a dla mnie tego typu poglądy to dno poniżej kilku metrów mułu z krowiego gówna.
I nie,
nie jestem pisiorem i na nich nie zagłosuję ani nie głosowałem.
Dawanie takim ludziom jak Holland swoich pieniędzy jest sygnałem, że mają robić takich filmów więcej co dodatkowo ich zachęca, no i dopłacać do pensji młodego szczura....
Wiadomo to tylko moja opinia.
A na lewo raczej obejrzę, z czystej ciekawości.
Chuj mnie PiS obchodzi. I mam w dupie co robiła wcześniej. Za to widzę co robi teraz, antypolskie kurwiszcze
Do kina też na to nie pójdę ale przynajmniej nie powtarzam jak papuga tego co Kaczor i spółka pierdolą pod wybory, z trailerów nic antypolskiego tam nie widzę.
Jeżeli w tym kraju od komunistów wyzywa się każdego, chuj że baba siedziała za komuny i emigrowała, zdobiła film o Popiełuszce, to chyba albo wyraz niskiego IQ albo kupuje się pisowską propagandę jak lemingi narracje Platformy.