Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To będzie hit
Komentarze oczywiście wyłączone. Film podobno zbiera zachwyty za granicą, tylko coś u nas się sceptycznie do niego podchodzi. Ciekawe dlaczego?
Pierwszego dnia były komentarze aktywne. Gdzieś na yt jest filmik jak ktoś je przewija i sugeruje, że chyba zna powód dlaczego już tych komentarzy nie maKomentarze oczywiście wyłączone. Film podobno zbiera zachwyty za granicą, tylko coś u nas się sceptycznie do niego podchodzi. Ciekawe dlaczego?
Kupowanie recenzji pozytywnych na rotten tomatoes, ale zaskoczenie.
Kupowanie recenzji pozytywnych na rotten tomatoes, ale zaskoczenie.
Z tym Coppola to akurat prawda.![]()
Brutalne słowa Edwarda Nortona. "W Hollywood nazwisko nic nie znaczy"
- Niektórzy od dawna wieszczą, że kino znajduje się na straconej pozycji, bo coraz bardziej wypiera je streaming, ale ja uważam, że to nieprawda - mówi WP Edward Norton. Amerykański aktor pozostaje wyjątkowymfilm.wp.pl
Dobry wywiad z Edem Nortonem, ciekawa jest zwłaszcza wzmianka że Coppola wyłożył 100 mln ze swojej kieszeni i nakręcił wreszcie Megalopolis...![]()
Tarantino to znany fetyszysta
Do porzyguPytanie ile razy powtarzał scenę.
![]()
Kurwa, Anżej, podziwiam cię! Wszystkim się podoba, aż trafi się taki Anżej i napisze taki tekst, że zaczynam wątpić czy aby mi się na pewno podobało... Ty chuju garbatyThe Covenant - Guya...
nie polecam, nie wiem po co jest ten film, żeby tylko móc tych kilka zdań na końcu napisać o tłumaczach?
Ani to na faktach autentycznych, ani jakieś ciekawe, właściwie taki film mógłby napisać i zrobić Halibut.
Nawet w kategorii "zabili go i uciekł" słabiutko, te sceny akcji bez żadnego ładunku emocjonalnego, że o finałowej nie wspomnę z litości.
Kilka scenek w zwolnionym tempie z jakąś nijaką muzyką.
Dziwne, jakby nie film Guya![]()
Weź pod uwagę, że Andrei jest fanem "Love Island"Kurwa, Anżej, podziwiam cię! Wszystkim się podoba, aż trafi się taki Anżej i napisze taki tekst, że zaczynam wątpić czy aby mi się na pewno podobało... Ty chuju garbaty![]()
Prawda, ma specyficzny gustWeź pod uwagę, że Andrei jest fanem "Love Island"
czy jakiegoś innego tego typu gówna, mylą mi się z balastkiem jak o tym opowiadają, więc nie wiem czy jego opinia jest miarodajna
Weź pod uwagę, że Andrei jest fanem "Love Island"
czy jakiegoś innego tego typu gówna, mylą mi się z balastkiem jak o tym opowiadają, więc nie wiem czy jego opinia jest miarodajna
W 2012 miałą najlepszy nos