Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Nikt nie kojarzy ze zdjęcia, czy nie dostrzega Kevina Spacey'a? Jeśli go nie kojarzycie, to ja niewiem, co wy za filmy oglądacie

Dokładnie, Mafiu wymiótł doszczętnie rolą Woodroofa do tego była to typowo Oskarowa rola.

W tym roku McConaughey pozamiatał. Leo nie miał prawa wygrać.

Bardzo fajne wypowiedzi Matthew i Jareda Leto. Z większością przydzielonych oskarów się zgadzam o dziwo.

Tak, widziałem. I zgadzam się z wami, ale nie mogę powstrzymać w sobie mojego wewnętrznego rozgoryczonego fana Leo

swietna mowa Matthew. :o

bardzo dobry aktor. film musze nadrobic.

oczywiscie, ze szkoda Leo, zagral po prostu mega w Wilku, ale doczeka sie tego oskara - tak mysle. :)

Nikt nie kojarzy ze zdjęcia, czy nie dostrzega Kevina Spacey'a? Jeśli go nie kojarzycie, to ja niewiem, co wy za filmy oglądacie

Ja znam, teraz głównie z serialu "House of Cards", który nadrabiam :D

Polecam nadrobić, niektóre filmy z jego udziałem.

- 21 (2008)

- Podejrzani (1995)

- Czas zabijania (1996)

- Tajemnice LA (1997)

- Negocjator (1998)

- Życie za życie (2003)

i oczywiście American Beauty (2000) . To tylko niektóre tytuły

@EXSite

"Zlodziejka Ksiazek" jak najbardziej. Ucieczka od realiow wojny w swiat wyobrazni, dobrze zagrany, dobrze nakrecony, mi sie podobal. Ogladaj w wysokiej jakosci :) troche nie trafili moim zdaniem z tym angielskim z niemieckim akcentem ale nie rzutuje na tresc filmu.

a z thrillerow polecam "Reasonable Doubt" z S L Jacksonem i tym gosciem od sobowtora syna hussaina. Wczoraj przerobilem i calkiem calkiem.

w Siedem jest przez doslownie parenascie minut, a tworzy taka postac i klimat, ze to szok!!! polecam.

Przegladalem sobie dzis filmweba i jakos tak trafilem na film w ktorym wystepowal Cro Cop a przy okazji komentarze pod nim na temat walki Chucka Norrisa z Mirko :-) niektorzy chyba za duzo filmow z Chuckiem ogladali...

http://www.filmweb.pl/person/Mirko+Cro+Cop+Filipovic-335688/discussion/Najlepszy-410767

ja ostatnio trochę filmowego crapu obejrzałem -"47 Roninów" i "Ja, Frankenstein" - i faktycznie filmy okazały się crapami:-)odkrywcze wiem; film z Kijano trochę lepszy, ale tylko trochę i żadnego z nich nie polecam na wieczór

serio? myslalem, ze Frankensztajn cos soba reprezentuje chociaz tego aktora nie trawie. :C

no niestety strasznie słabo im to wyszło; na plus (twarzowy ofc) znana z Chucka i Dextera Yvonne Strahovski:-)

Wilk... gdyby był dramatem, albo chociaż stał klimatem bliżej Wall Street - pieniądz nie śpi, to z pewnością opierdoliłby kilka statuetek. Jared Leto dobra rola, ale Jonah Hill też mega zagrał - różnica polega na rodzaju roli. Wilk... to nie jest potwornie głęboki film, jest świetny ale jednak HIV i transformacja swego ciała w anorektyka wygrywa. W tym roku postawiono na film oparte na faktach, a zamiotła kupe kruszcu krytykowana Grawitacja...

Pytanko małe: Jakie znacie dokumentalne filmy o zawodnikach mma? Ostatnio złapałem zajawkę na takie filmy, lecz jak dotąd udało mi się obejrzeć tylko jeden - Fight Life. Dlatego bym prosił o jakieś info, jak ktoś coś oglądał o takiej tematyce. :-)

Raynor, obejrzałem tylko jeden taki dokument, o moim ulubionym zawodniku - The Ultimate Iceman: Chuck Liddell. Polecam, z dostępnością nie powinno być problemu.

Podsumowanie Oscarów od ekipy Screen Junkies :-)

Anderson Silva Wizerunek Mistrza, jeszcze niedawno na Canal+ lecialo. Mirko Cro Cop Documentary znajdziesz na youtubie, tez calkiem spoko :-)

Falling Down (Upadek) - bardzo dobry, choć potencjał nieco niewykorzystany. Duvall stoi nieco w cieniu obłąkanego Douglasa, ale jego rola również warta uwagi. I' m overeducated, underskilled. . . .

Upadek to jeden z najlepszych filmow jakie ogladalem. Zawsze jak leci w tv to siadam i ogladam. Prosta i wydaje sie oklepana historia, niby wszysto jest czarno na bialym, ale nie do konca. Ja goraco polecam.

Back