Roshi
Roshi
Świetny aktor, zajebista rola.To był aktor z Gladiatora
View attachment 135625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Świetny aktor, zajebista rola.To był aktor z Gladiatora
View attachment 135625
Stara gwardia brytyjskich aktorów którzy nie wylewali za kołnierz. Niestety w jego przypadku źle się to skończyłoŚwietny aktor, zajebista rola.

Gorzej niż gówno.To chuja się zna
Sam Gladiator - Russell Crowe powiedział że ten film to gówno![]()

Stara gwardia brytyjskich aktorów którzy nie wylewali za kołnierz. Niestety w jego przypadku źle się to skończyło
Najgorsze że w cz. 2 jego postać zagrał czarny
i mimo że to był Denzel to kurwa ni chuja tam to nie pasowało

Ten film, Weapons i Pluribus to musi być jakiś eksperyment społeczny.

To prawda. Klimat wylewa sie z ekranu. DDL i Dano topowe role."Aż poleje się krew" z Danielem Day-Lewisem. Film wybitny, obejrzałem 2 razy by wyłapać szczegóły, od razu trzyma w napięciu, mimo że dopiero od koło 15 minuty jest pierwszy dialog![]()
Film opowiada historię Daniela Plainview, potentata naftowego, człowieka, który by wygrać, zrobi wszystko.
Daje dużo do myślenia a propos pogonią za pieniędzmi.
Nie mam do czego się przyczepić, wszystko w tym filmie było zajebiste.
Mimo, że wszystko grało super, to jedna część grała jeszcze lepiej, a mianowicie wspomniany Daniel Day-Lewis. Przy scenie chrztu byłem w szoku, ale końcówka to mistrzostwo świata
Polecam
Ten film, Weapons i Pluribus to musi być jakiś eksperyment społeczny.
Weapons to zostawcie w spokoju. Najlepszy film roku

Weapons to zostawcie w spokoju. Najlepszy film roku

Jedna z moich ulubionych książek, jedna z tych do których można regularnie wracać i nadal ją czuć.Frankenstein mnie wciągnął od początku, ale postanowiłem przerwać bo bardzo mnie zaciekawiła historia i zamówiłem ksiązkę. Pierw przeczytam. Wiem, że to klasyk jeżeli chodzi o książki ale nie miałem przyjemności czytania. Więc pierw książka a później wrócę do filmu.

Frankenstein mnie wciągnął od początku, ale postanowiłem przerwać bo bardzo mnie zaciekawiła historia i zamówiłem ksiązkę. Pierw przeczytam. Wiem, że to klasyk jeżeli chodzi o książki ale nie miałem przyjemności czytania. Więc pierw książka a później wrócę do filmu.
No dla mnie Weapons działa od początku do końca. On się nie traktuje serio w żadnym momencie i miesza swobodnie gatunki. Zgadzam się, że pod koniec już wychodzi czarna komedia na całego ale nie miałem z tym problemu. Dla mnie po prostu w zalewie ciągle tych samych, generycznych filmów jest on ciekawszy i bardziej oryginalny. Ale rozumiem, że nie każdemu podejdzie.Przecież w połowie ten film leci na łeb. W pewnej kuchni. I już czekasz tylko jak to się skończy, a finał, też słabiutki.Serio film roku? To już dla mnie 28 dni, Sinners i Frankenstein na luzie zjadają ten film. Nie mówię, że są wybitne w dzisiejszych czasach, bo o to dzis trudno, ale są lepsze.
Ja właśnie widziałem dużo recek nawet do dziś, że Bitwa i Weapons to filmy wybitne i naprawdę nie mogę zrozumieć dlaczego te 2 filmy mają aż taki mega hype. Dla mnie szczerze to nie są nawet średnie filmy
W ogóle główny rdzeń fabuły Bitwy to jest jakaś abstrakcja.![]()
Nigdy nie rozumiem tego walenia gruchy do tego władcy pierścieni, czy tam jakiś harrych potterow..

Może go błagaj jeszcze...Proszę nie stawiać Harego Portiera w jednym rzędzie z Władcą Pierścieni!
![]()

Proszę nie stawiać Harego Portiera w jednym rzędzie z Władcą Pierścieni!
![]()