Fight Mode

Normalny temat o federacji ale jak na tym forum w większości tematów to co 3 post to ty cwelu to możesz być w szoku.
Jasne jasne....schizofreniku co sam do siebie codziennie wstawiał po 10 wpisów kronikarskich i repostów twitterka :roberteyeblinking:

Fiuf fiu pękła ci psycha że już od cweli :tysoncoffe: Jak to szło? Ten kto ma wyjebane jest potęgą tak? Osrałaś się na własne zasady:beczka:

Dobry kawał łba jesteś, zryty czosnek, akyż stąd :kis:

Przecież to nie chodziło o ciebie tylko, że tu jest 80 procent wpisów typu - ty cwelu więc możesz być w szoku gdy widzisz normalny temat.

@Benzi

Ja nie wyzywam zbytnio ludzi w necie, bo ten świat i tak nie jest realny więc mam 2 konta tu w ciulu.

Nie potrafię czuć emocji w internecie.

Bielski z Cloutmma stoi za Fight mode.

Ładny plot twist
a za Tobą stoi stary i Cię dotyka nie tam gdzie trzeba, weź już wypierdalaj stąd bo nawet mój zajebiście pacyfistyczny nastrój potrafi zjebać zobaczenie jak coś znowu wysrywasz

A co się stało z Wotore, czuję że to tak samo na początku będzie fajnie a potem będzie tracić zainteresowanie

A co się stało z Wotore, czuję że to tak samo na początku będzie fajnie a potem będzie tracić zainteresowanie
Każda gala wychodziła na minus, nie opłacało się to organizatorom i odpuścili temat, słuchałem kiedyś jakiegoś wywiadu.

Widzę, że rocksi wstawili całodobowe reklamy teraz gdy wejdzie się na stronę.

Dobra to ja się zawijam definitywnie.

I tak FF umarły więc nawet podsumowań nie mam co Wam pisać bo to tyłka era rewanży w koło macieju garstki osób.

Widzę, że rocksi wstawili całodobowe reklamy teraz gdy wejdzie się na stronę.

Dobra to ja się zawijam definitywnie.

I tak FF umarły więc nawet podsumowań nie mam co Wam pisać bo to tyłka era rewanży w koło macieju garstki osób.

s9503_3_W.jpg

masz garść waty, a teraz idź i utkaj już pizdę

Zainteresowanie "medialne" yt, FB í inne sm - zerowe. Ciekawe jak to się sprzeda, wiadomo pierwsza gala ale coś czuję że bez szału

Back