Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę cofanie się w rozwoju. A ładne czołgi skończyły się na Tygrysie B.Tak, ukraiński T-84BM.... <wait for it>... Opłot
Dorzuciłbym jeszcze panterę.Trochę cofanie się w rozwoju. A ładne czołgi skończyły się na Tygrysie B.
Trochę cofanie się w rozwoju.
A ładne czołgi skończyły się na Tygrysie B.
Dorzuciłbym jeszcze panterę.
Pantera prędzej weszła do produkcji.Dorzuciłbym jeszcze panterę.
AMX 40 - kaczkaCzasem trzeba zrobić kroczek do tyłu, żeby wystartować - Mario Coehlo
NOPE! Jest multum pięknych czołgów! Ja jestem wyznawcą tezy, że każdy czołg, nawet ten brzydki, jest piękny. Taki pancerny turpizm
Z czołgów tylko Rudy 102 hyhyhy
Pantera prędzej weszła do produkcji.
AMX 40 - kaczka
Wszystkie czołgi z wieżyczką zamontowaną z tyłu.Ooo, widzę, że jakieś podstawy ogarniasz :D
AMX-40 byłby ładny, ale nie powstał nawet prototyp :)
Wszystkie czołgi z wieżyczką zamontowaną z tyłu.
Brzydkie w chujW sensie, ze są ładne? :)
Brzydkie w chuj
Dla mnie to raczej centralnie montowana, ale długa wieża.Ignorant. Merkawa jest przepiękna :)
Dla mnie to raczej centralnie montowa, ale długa wieża.
Bo wszystkie są brzydkie w chuj. Oś montażu wieżyczki Merkavy jest dla mnie w połowie czołgu.Jedyny czołg podstawowy z silnikiem z przodu, więc raczej wieża jest z tyłu. Zreszta poza niektórymi czołgami lekkimi czy jakimiś projektami, to takiego klasycznego czołgu z wieża z tyłu nie znajdziesz :)
Bo wszystkie są brzydkie w chuj. Oś montażu wieżyczki Merkavy jest dla mnie w połowie czołgu.
Pierścień wieży jest mimo wszystko przesunięty do tyłu :), widać to głównie po wcześniejszych wariantach (Mk 1 i 2), gdzie osłona balistyczna nie byla tak rozbudowana :)
Ale podsumowując - ja nie jestem wyznacznikiem w kwestii urody czołgów, ponieważ fascynują mnie wszystkie i każdy ma miejsce w moim sercu
O Panie! To kupuję i odsprzedam z zyskiem w nowym roku.8 zl za 15 kg i taniej nie bedzie.
Genialne!O Panie! To kupuję i odsprzedam z zyskiem w nowym roku.
@michi972 robota się szykuje, także pierdol sesję!Genialne!
Nie w temacie, oświecisz mnie?@michi972 robota się szykuje, także pierdol sesję!
Przeczytaj felieton, to zrozumiesz.Nie w temacie, oświecisz mnie?
Toś zajebałPrzeczytaj felieton, to zrozumiesz.
Ferdka to Ty szanuj. Awaryjny, ale dla mnie jeden z kultowych pojazdów III Rzeszy :)Nawet mój skurwiały Ferdinand
Ferdka to Ty szanuj. Awaryjny, ale dla mnie jeden z kultowych pojazdów III Rzeszy :)