Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapytaj marcinosa Ala @wielki_chlop flopCzy cyganie mogą grypsować?
Mogą, ale tylko na akordeonie.Czy cyganie mogą grypsować?
Nasz żywioł.Mogą, ale tylko na akordeonie.
Żaden sędzią z podstawową etyką zawodową nie będzie pracował dla organizacji, gdzie są walki Załeckiego i Najmana...Kasjo często drażni ale za pociśniecie pierdolnientego Piotrusia z przerośniętym ego, superprops! Piotruś ma taki Vibe że jak tylko widzę ten pysk to mam ochotę go kopnąć w ten pusty łeb.
Dobrali się. Nowy duet i może nowy ojciec Denisa
Juz lepiej było swoja onlyfansiare nagrywac mniejszy wstyd
Dobrali się. Nowy duet i może nowy ojciec Denisa![]()
Sterydy odstawił podobno.Co ten Załecki miał taką jajowatą głowę, a teraz mu się zmienia?
Najbardziej rozwala mózg kolaboracja gangreny z zaleckim, a w tle obrona cyganów hahaKurwa ludzie płacą żeby takich ancymonów oglądać. Ja już chyba napisałem wszystko co najgorsze na temat tego podczłowieka.
Jeszcze jak były początki i walki jakichś youtuberów, czy patoinflu to ok(chociaż tego nie popieram). No, ale tych pseudo gitów ich wymyślone zasady i więzienne gadki to się nie da oglądać ani słuchać. Jak sięgają po takich ludzi jak muran i kasia to chyba chcą jeszcze wycisnąć cytrynę do końca, wyprać resztę kasy i się zawinąć.
Stary, zagadka komu sie opłaca w Wwa rozwiązanaNajbardziej rozwala mózg kolaboracja gangreny z zaleckim, a w tle obrona cyganów haha

Discord u naszego forumowego ziomeczka :P@Dawid _Ozdoba-Legenda będzie na czym obejrzec?
Na strumyku, ale pewnie z zacinkami.@Dawid _Ozdoba-Legenda będzie na czym obejrzec?
za 8 ziko za mało chętnych bo coś ostatnio nie ogłasza.Discord u naszego forumowego ziomeczka :P
Jeszcze najśmieszniejsze jak Adamek i reszta sportowców tam występuje (chociaż ten pierwszy głównie w końcu,,wartości moralne, różaniec, modlitwa") mimo, że problemów z kasą nie mają.Kurwa ludzie płacą żeby takich ancymonów oglądać. Ja już chyba napisałem wszystko co najgorsze na temat tego podczłowieka.
Jeszcze jak były początki i walki jakichś youtuberów, czy patoinflu to ok(chociaż tego nie popieram). No, ale tych pseudo gitów ich wymyślone zasady i więzienne gadki to się nie da oglądać ani słuchać. Jak sięgają po takich ludzi jak muran i kasia to chyba chcą jeszcze wycisnąć cytrynę do końca, wyprać resztę kasy i się zawinąć.
Wiadomo, że stonoga to stary oszust i konfident, ale Adamek to też idiota.
Naucz się liczyć niepełnosprawnyGość wyliczył że content kanału sportowego to obecnie aż 1/3 to freak fighty.
Dzieje się.

Fame 32 dopiero we wrześniu.
Bida bida, no ale ta 20 musi się wykurować na nowe zestawienia między sobą więc trochę rozumiem.