Fame MMA gala youtuberów

Kasjo ma konto na cohones bo ma konkret kutasa tak jak my :antonio:

Dajcie zdjęcie tej małpy z słuchawkami od walkmena

Kasjo często drażni ale za pociśniecie pierdolnientego Piotrusia z przerośniętym ego, superprops! Piotruś ma taki Vibe że jak tylko widzę ten pysk to mam ochotę go kopnąć w ten pusty łeb.
Żaden sędzią z podstawową etyką zawodową nie będzie pracował dla organizacji, gdzie są walki Załeckiego i Najmana...
Fakt, że w Mma podchodzi się luźno do zasad, ,,faule taktyczne" jak paluchy w oko czy łapanie siatki, ale jakieś granice muszą być.

Kurwa ludzie płacą żeby takich ancymonów oglądać. Ja już chyba napisałem wszystko co najgorsze na temat tego podczłowieka.
Jeszcze jak były początki i walki jakichś youtuberów, czy patoinflu to ok(chociaż tego nie popieram). No, ale tych pseudo gitów ich wymyślone zasady i więzienne gadki to się nie da oglądać ani słuchać. Jak sięgają po takich ludzi jak muran i kasia to chyba chcą jeszcze wycisnąć cytrynę do końca, wyprać resztę kasy i się zawinąć.

Kurwa ludzie płacą żeby takich ancymonów oglądać. Ja już chyba napisałem wszystko co najgorsze na temat tego podczłowieka.
Jeszcze jak były początki i walki jakichś youtuberów, czy patoinflu to ok(chociaż tego nie popieram). No, ale tych pseudo gitów ich wymyślone zasady i więzienne gadki to się nie da oglądać ani słuchać. Jak sięgają po takich ludzi jak muran i kasia to chyba chcą jeszcze wycisnąć cytrynę do końca, wyprać resztę kasy i się zawinąć.
Najbardziej rozwala mózg kolaboracja gangreny z zaleckim, a w tle obrona cyganów haha

Jeszcze najśmieszniejsze jak Adamek i reszta sportowców tam występuje (chociaż ten pierwszy głównie w końcu,,wartości moralne, różaniec, modlitwa") mimo, że problemów z kasą nie mają.
Kasą nie można tego usprawiedliwiać, bo trochę tak jakby mistrzyni świata w rumbie zaczęła tańczyć na rurze w klubie go go...
Kapela, Staśko jak i prawacy też pasują do tego porównania. Przecież gale freakowe to książkowy przykład wady fabrycznej kapitalizmu: zarabianie na demoralizacji, zwłaszcza niepełnoletnich....

Gość wyliczył że content kanału sportowego to obecnie aż 1/3 to freak fighty.

Wątek koło 9 minuty 30 sekund

Dobrze kiedyś pisałem, że freak fighty są dziś mainstreamem sportowym nr 1 jeśli idzie o Polskę, bo jestem pewny że gadanie o Świątek, meczu Lech Legia czy Tomasiaku zrobi 8 razy mniejsze wyświetlenia

Dzieje się.

I dobrze, niech Kalosz wypierdala :fjedzia: :DC:

Będzie pod siebie królewicz ustawiał friki, focha zajebał może liczy że zagra va bank i go przeproszą, a pengę mają z takich patusów jak Kasjo i to krótka piłka. Wyjebany z KSW, teraz srejm, pewnie skończy na złość wszystkim w oktagonie albo jakimś seaside battles i będzie Narkunowi dawał jednogłośne :roberteyeblinking:

Jarosz i Turski zamiast wybrać KSW gdzie mieli te 15 gal rocznie to wybrali 4 gale w roku Fame. Cały czas bawi.

Chyba, że obstawiali upadłość polskiego MMA i woleli te pewne 4.

Fame 32 dopiero we wrześniu.

Bida bida, no ale ta 20 musi się wykurować na nowe zestawienia między sobą więc trochę rozumiem.

Back