dżejson
BAMMA Welterweight
I kolejny.
Friki są bardziej zabetonowane niż zawodowstwo. To naprawdę sztuka

Pamiętam jak ruszała ta era to ja głupi myślałem, że będziemy mieć tu co 6 gale 20 nowych chłopa

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I kolejny.

Góral wraca! Ostatni taniec w grudniu na 50 urodziny. Rywalem prawdopodobnie Najman jak Borek ogarnie deal![]()
Adamek za odpowiednią kase zatańczy na rurze w gejowskim klubie
Chociaż Najman będzie miał dużo materiału do upokorzenia Adamka.
Widzisz. Śledzisz tyle tego, a podstaw nie znasz: jak np. Że konflikt Gmitruka z Adamkiem był przez kase. Nawet Gmitruk otwarcie mówił, że będą próbowali przekonać komisje stanową do zablokowania części wypłaty za walkę z Dawsonem.Przecież był cały panel Adamek vs Najman to Najman w kółko 109 razy mówił czemu nie było go na pogrzebie Gmitruka i czemu był pijany w samolocie.
A Adamek tylko. Jak Bóg da, jak Bóg da.
Nudy
Adamek jest strasznie nudny jako postać na te programy.
@Dawid _Ozdoba-Legenda to nie jest legendarny stream gdzie Pani Gosia przez kolka godzin wyzywała się z widzami?

szkoda poogladalbym ich perypetyA dziś mieszka na Cyprze u Ciosa.
![]()
Co u murzyna? Już siedzi pod kluczem u czubków?szkoda poogladalbym ich perypety
z tegi co wiem to siedzi w DPS ale to oficjalne infoCo u murzyna? Już siedzi pod kluczem u czubków?
raczej koniec serialuCo u murzyna? Już siedzi pod kluczem u czubków?
szkoda poogladalbym ich perypety

akurat serial o bystrzaku był długo przed fame mma ale teraz tylko Tajfun ciągnieSzczerze to zawsze się dziwiłem, że w Polsce nie było więcej takich rodzin. Myślałem kiedyś, że jak ten grubas się zrobił ,,sławny" to myślałem, że lekko będzie 10-15 naśladowców. A na dłuższą metę chyba był tylko 1 Bystrzak z Famemma.
Ps- cały czas mi się ciężko przyzwyczaić, że tacy ludzie są dziś ,,sławni"
Zawsze mi ciężko w to uwierzyć, ale takie czasy.
akurat serial o bystrzaku był długo przed fame
Wykładowca.
tyle ze wszyscy maja w chuju co masz do powiedzeniaChoćby Kasjo podpalił całe studio to już nie oglądam tych programów bo zużyły mi się te same mordy 799 raz.
Taki na przykład konflikt Alan vs Kasjo to na ekranie ma już prawie 10 lat. Chore.
dobra wykurwiaj na komisję bo ci rentę zabiorą.Tak w ogóle to niezły upadek frikow że mistrz gry mówi, że jest potrzebny prawie 50 letni Pudzian na Fame 31 aby zaciekawić ludzi.
Uniwersum które może dosłownie zatrudnić 100 tysięcy osób musi się ratować Pudzianem wyrzutym przez KSW już dobre 15 lat, bo sami postanowili przez dekadę ciągnąć ten wózek 20 postaciami.
Czy to najlepiej nie świadczy o amatorstwie polskiego freaku?
PS- czy tylko ja nie rozumiem tego mega hypu ludzi na programach na Bombę?
Wykładowca.
On do tej pory kmini o co tam chodziłodobra wykurwiaj na komisję bo ci rentę zabiorą.
jamniczek niewzruszony.
Mały Książe jest fenomenem nielubiany we freakach nieszanowany przez sportowców. I ciagle wierzy ze ludzi bawi dowcip z dawaniem kwiatów oraz bluza z jaminkami. Niech zgadne kolejny dzien z zawodnikiem to bedzie wyjazd do schroniska i zabawa z pieskami w mieszkaniu. Człowiek, który miał walkę wieczoru z podwójnym mistrzem Babilonu cieszy się po porażce ( obiektywnie dał niezła walkę) gdzie tutaj ambicja? Wisieńka na torcie jest jego wpis na fb " Nie jestem idealny. Daleko mi do bycia dobrym, ale jedno trzeba mi przyznać: nigdy się nie poddaję". Nie przypominam sobie aby Ares, Materla czy Bartosiński pisali o sobie , że się nie poddają. Słodziak.
Haha no wiadomo, że nie schizofreniku.Jeszcze jedno, bo podczas Fame 30 nie miałem tu konta.
najgorsze że setki tysięcy ludzi dalej chcą te same mordy oglądaćChoćby Kasjo podpalił całe studio to już nie oglądam tych programów bo zużyły mi się te same mordy 799 raz.
Taki na przykład konflikt Alan vs Kasjo to na ekranie ma już prawie 10 lat. Chore.
najgorsze że setki tysięcy ludzi dalej chcą te same mordy oglądać