Fame MMA gala youtuberów

Oficjalnie- Boxdel w nadchodzącym programie Freak show ma odkryć kilka walk na Fame 31.

Czy będzie Pasternak 157 raz , a może Szachta 88, albo Alberto 54. Co za emocje.

Dla mnie już legendarne video. Do całej, kryminalnej Polski :DC: Ciekawe czy Szachta i Denis przyjęli wiadomość.

Od 0:33. Drugi post

Ciul Boxdel nie ogłosił żadnego pojedynku na Freak Show, ale. powiedział, że niebawem więcej informacji na temat Mariusza Pudzianowskiego.

Więc Pudźka chyba wystąpi na Fame 31.

Labryga w Freak Show powiedział, że KSW dziś nie umywa się do Fame pod kątem rozpoznawalności, więc chyba odpuszcza KSW na dobre.

Last edited:
Dla mnie już legendarne video. Do całej, kryminalnej Polski :DC: Ciekawe czy Szachta i Denis przyjęli wiadomość.

Od 0:33. Drugi post

comment_jISy5zKbUNyRCTt2X575AzrUkFH4QeLC,w400.jpg

Oj Badurek chyba dostanie już out z Fame, bo Boxdel powiedział, że z tym Bujlo trzeba się zastanowić, bo Badurek, też była zawodniczką UFC, a jej pojedynek nie wywołał wielkiego szumu z Linkiewicz.

Do ludzi interesujących się sportowym MMA czy taki Labryga,Kubiś,Muradov,Bujlo robią na luzie w KSW wszystkich oprócz De Friesa i Wrzoska?

I ktoś mi czasami pisze, że Fame nie ma słabej kadry a fani z braku laku muszą dawać 58 raz Labrydze Alberto.:DC:

1776158155035.jpeg

Możliwe, że gościu który miał walczyć na Prime z Freak boyem będzie na Fame 31, bo Fame przebąkuje o Klaunie z Koszalina.

Znając standardy polskiego freaku dla nich to pewnie Wow. :jjsmile:

Do Kubisia to się przyzwyczajajcie, bo podobno prywatnie trzyma z Boxdelem. Facet tu może posiedziec z 10 lat tym bardziej, że ma tylko 23 lata.

Uuu Kubiś usunął post o Pudzianowskim. Cykor.

Nie wróżę mu zostania gwiazdą na programach. Taka typowa buła.

Last edited:
Back