dżejson
Brutaal Light Heavyweight
Co to za Maciek z klanu po lewej ?
Chodzi ci o Szalonego reportera, bo jeśli o tego z prawej to chyba ma ksywke Farley czy jakoś tak i stał się znany przez wygranie turnieju Młócki na Primemma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to za Maciek z klanu po lewej ?
Czy nie ma mniejszych debili w tych walkach debili ?Chodzi ci o Szalonego reportera, bo jeśli o tego z prawej to chyba ma ksywke Farley czy jakoś tak i stał się znany przez wygranie turnieju Młócki na Primemma
Czy nie ma mniejszych debili w tych walkach debili ?
Szalony co ? On reporter ? Jak szalony to czy mikrofon sobie pakuje w odbyt ?

wypierdalajSerio nie znasz szalonego reportera? To co ty robisz w tym dziale?
![]()
Przychodzi do króla tego działu, czyli nieskromnie powiem że do mnie, na audiencję, a co masz z tym jakiś problem?Serio nie znasz szalonego reportera? To co ty robisz w tym dziale?
![]()
Jesteś tym słynnym redaktorem mma rocks?Przychodzi do króla tego działu, czyli nieskromnie powiem że do mnie, na audiencję, a co masz z tym jakiś problem?

Widze, ze czytasz friki jak książke. Mianuje Cie na szefa tego gówno działu, tym samym degradując użytkownika @Siedem do roli wiceszefa.Chodzi ci o Szalonego reportera, bo jeśli o tego z prawej to chyba ma ksywke Farley czy jakoś tak i stał się znany przez wygranie turnieju Młócki na Primemma
Widze, ze czytasz friki jak książke. Mianuje Cie na szefa tego gówno działu, tym samym degradując użytkownika @Siedem do roli wiceszefa.
Nie chcę tego stanowiska. Wbrew pozorom oprócz kilku minut konf ja już nie śledzę tego i tylko oglądam same walki. Za nudne i zbyt powtarzalne to jest by śledzić 46797 wywiad Labrygi czy Szachty.
Pieprzone żelki co nie?

Ale inwigilacja. Strach mieć anonimowe konto na X
Co to zaWiesz, że to ci się już nie uda. Ty zostałeś memem. Za chwilę znowu ci poleci psycha i oddział czeka.

On się nie interesuje żelkami, on tylko spojrzy. Miesiąc temu był królem instagrama, Ale chyba się wstydzi siebie.Co to zanowystary ekspert od frików?![]()
on jest teraz na etapie wyparcia. Spokojnie zaraz się rozkręci

Ale inwigilacja. Strach mieć anonimowe konto na X
Dylematy prospekta wagi ciężkiej.
@dzejson basta kurwa!!
Ogólnie to się zastanawiam jak dziś prawnie stoi Polska w takich sprawach, że wielkie zasięgowe konto wrzuca dane ziomka, gdzie mieszka, jego zdjęcia i pisze nawet, że wie gdzie pracuje, czym jeździ oraz zna numer telefonu.
grubo