Fame MMA gala youtuberów

Widzieliście tą nową chałupę Boxdela? Podobno 15 mln zł kosztowała. Jestem gotów w to uwierzyć. Nic dziwnego, że te friki opierają się tylko wokół kilku osób, bo oni są już poustawiani na 12 pokoleń, więc im wszystko jedno, że Pasternak wejdzie 71 raz z rzędu do klatki. Ludzie utuczyli ich, więc mają już wyjebane.
Nie widziałem, ale jeśli dom kosztuje 15 ml zł to jestem w stanie wyobrazić sobie koszty stałe.
Książkowa pomyłka ludzi, którzy szybko zarobili duże pieniądze. Mnóstwo sportowców przez to przechodziło. Później sprzedają to po kosztach.. .

Widzieliście tą nową chałupę Boxdela? Podobno 15 mln zł kosztowała. Jestem gotów w to uwierzyć. Nic dziwnego, że te friki opierają się tylko wokół kilku osób, bo oni są już poustawiani na 12 pokoleń, więc im wszystko jedno, że Pasternak wejdzie 71 raz z rzędu do klatki. Ludzie utuczyli ich, więc mają już wyjebane.
Na tym to polega . Motłoch ma rozrywkę , zaglądanie w zarzygane majtki, przekleństwa , ciągnięcie druta , bójki niepełnosprawnych i nakoksowsnych ..,
A właściciele robią szmal na tym

Tfu

images

Bardziej bym napisał ,,zarobił", bo jedyną pracę fizyczną jaką wykonał to poprowadzenie kilku programów i tyle.
Ja tam nie jestem jego fanem, ale chyba bardziej brzydzę się mentalnością ofiary. Nawet jeśli mu się przyfarciło, to osiągnął sukces dlatego wielu mu zwyczajnie zazdrości.

:roberteyeblinking:

Ja tam nie jestem jego fanem, ale chyba bardziej brzydzę się mentalnością ofiary. Nawet jeśli mu się przyfarciło, to osiągnął sukces dlatego wielu mu zwyczajnie zazdrości.

Jemu to ogólnie się przyfarcilo z tymi milionami bo Gola go długo przekonywał by wszedł w ten biznes. Gość nawet szukał w tamtym okresie klauna z Koszalina gdy Gola szukał milionerów Pasternaka i Rozpare by mieli na pensje dla zawodników. Gdyby Gola go opluł i w tamtym okresie znalazł innego influ z zasięgami aby to promować na YT to Boxdel byłby dziś pewnie zwykłym szaraczkiem.

. Nawet jeśli mu się przyfarciło, to osiągnął sukces dlatego wielu mu zwyczajnie zazdrości.

Jak ludzie mają nie zazdrościć takiemu Boxdelowi takiej fortuny tak małym kosztem fizycznym w czasach gdzie 30 m 2 w dużych miastach potrafi chodzić po 700 tys-1 milion zlotych.

Jak ludzie mają nie zazdrościć takiemu Boxdelowi takiej fortuny tak małym kosztem fizycznym w czasach gdzie 30 m 2 w dużych miastach potrafi chodzić po 700 tys-1 milion zlotych.
1. Wielu mu zazdrości
2. To jest normalne
3. On ma to w dupie
4. I ja też. Nie jestem milionerem, ale ucze sie brac odpowiedzialnosc za swoje zycie.

Tak apropo tego tematu czy tylko mnie zaskakuje, czemu w Polsce inni milionerzy nie otworzyli sobie 3 i 4 federacji w Polsce skoro wypalone friki do dziś dnia potrafią po 1 dniu mieć 500-900 tysięcy wyświetleń konferencji na YT?

1. Wielu mu zazdrości
2. To jest normalne
3. On ma to w dupie
4. I ja też. Nie jestem milionerem, ale ucze sie brac odpowiedzialnosc za swoje zycie.

To, że mieszkania są tak drogie to masz w dupie o to chodzi Ci w tym poście?

Tylko potem nie płacz, że w Polsce niedługo będzie przychodzić tylko z 120 tysięcy noworodków rocznie.

Tak apropo tego tematu czy tylko mnie zaskakuje, czemu w Polsce inni milionerzy nie otworzyli sobie 3 i 4 federacji w Polsce skoro wypalone friki do dziś dnia potrafią po 1 dniu mieć 500-900 tysięcy wyświetleń konferencji na YT?
było już kilka prób i jednak okazało się że to nie jest taki samograj jak się może wydawać

To, że mieszkania są tak drogie to masz w dupie o to chodzi Ci w tym poście?

Tylko potem nie płacz, że w Polsce niedługo będzie przychodzić tylko z 120 tysięcy noworodków rocznie.
Rozumiem, że łatwiej jest się oburzyć niż zrozumieć. Nie mieszam swojego podejścia do życia z demografią ani z cenami mieszkań. Mówię tylko, że zamiast narzekać na podły los, pracuję nad tym, na co mam wpływ. Ty możesz robić po swojemu.

Rozumiem, że łatwiej jest się oburzyć niż zrozumieć. Nie mieszam swojego podejścia do życia z demografią ani z cenami mieszkań. Mówię tylko, że zamiast narzekać na podły los, pracuję nad tym, na co mam wpływ. Ty możesz robić po swojemu.

Akurat demografia to ma ważny wpływ na każdego.

Znikający ludzie to pielegniarka, sprzedzawca w sklepie itp.

Wiesz ile już idzie zwolnień w edukacji w całej Polsce.

Wpisz sobie niż demograficzny w Google i weź ostatni miesiąc.

Akurat demografia to ma ważny wpływ na każdego.

Znikający ludzie to pielegniarka, sprzedzawca w sklepie itp.

Wiesz ile już idzie zwolnień w edukacji w całej Polsce.

Wpisz sobie niż demograficzny w Google i weź ostatni miesiąc.
Demografia jest ważna, oczywiście. Natomiast mój komentarz dotyczył postawy wobec życia, a nie analiz społecznych. Nie ma sensu dorabiać ideologii tam, gdzie jej nie było.

@p0l0lolo

Mi się wydaje, że to nadal w cholerę dobry i łatwy biznes tylko wielu milionerów musiałoby sobie pobrudzić ręce, dlatego wolą mieć te swoje ciche 34 mln niż 66 mln i babrać się z mediami gdzie będą ich jeszcze prześwietlać kim są.

Szalony po Fame 29- zastanawiam się czy jeszcze kiedykolwiek zrobię program o Fame za wpuszczenie Denisa Zaleckiego na halę.

Po Fame 30 gdzie Denis miał ME.

Nie wiem jak Ci ludzie patrzą na siebie w lustrze....

1774980538741.jpeg

Oprócz MMA VIP tak szczerze to nic większego nie było.

Nie liczę tu sprzedanego Clouta i zamkniętego przymusowo HLa.
elite fighters czy jakoś tak + ta pięściarska gala trybsona a clout został sprzedany bo hajs się nie zgadzał właśnie

elite fighters czy jakoś tak + ta pięściarska gala trybsona a clout został sprzedany bo hajs się nie zgadzał właśnie

No fakt było kiedyś te Elite fighters.

Właściciel Clouta dostał podobno 3 mln za sprzedanie Clouta Famemma. Swoją drogą jakie to grosze dla Pasternaka były skoro Boxdel sobie chałupę za 15 mln kupuje.

Ci co padali to po prostu przez te gaże tych nudnych influ co chcieli za walki 100-200 k , ale jak to dobrze rozegrać to kumaty milioner cały czas może na tym ładnie zarobić skoro Fame i Prime ogłupił masę tymi samymi 15 nazwiskami co gale przez 10 lat :jjsmile:
Aż sam jestem w szoku ile razy może odgrzewać tego samego kotleta i cały czas ludzie to smacznie jedzą.

Fakt faktem dorobił się na niemoralnej pracy, ale jak to mówił wybitny człowiek o zazdrości:

Plus chłop ma cholerne problemy z osobowością co skutkuje narkotykami, jak wielu innych z tego świata. Tu naprawdę nie ma czego zazdrościć. Sam się nawet przyznał, że jego rodzina ma go dosyć.

Fakt faktem dorobił się na niemoralnej pracy, ale jak to mówił wybitny człowiek o zazdrości:

Nie no bądźmy poważni i nie nazywajmy, że on dorobił się tego na pracy jakiejkolwiek czy moralnej czy niemoralnej.

On fizycznie praktycznie nic wielkiego nie zrobił by to nazywać pracą.

Po prostu na tym świecie są ludzie którzy dorabiają się milionów bez jakiejkolwiek pracy i on jest jedną z nich.

To tak jakbyś na ulicy znalazł walizkę z 10 mln złotych i tyle.

Back