Fame MMA gala youtuberów

Jego pierwszy upadek na gitoskiej drodze cierniowej :cool:
Może trochę zbyt obsrany był bo i tak jego odcisków by nie znaleźli na tym, ale jakiegoś wielkiego przypału tam nie widzę bo to raczej nic nowego jeśli jedziesz z ziomkiem macie towar to wiadomo lepiej żeby się jeden przyznał i wziął na siebie, a w tym przypadku to jechał z jakimś lamusem co go chciał na minę wjebać to nie wiem czego się Gola i reszta przygłupów spodziewali :fjedzia:

Może trochę zbyt obsrany był bo i tak jego odcisków by nie znaleźli na tym, ale jakiegoś wielkiego przypału tam nie widzę bo to raczej nic nowego jeśli jedziesz z ziomkiem macie towar to wiadomo lepiej żeby się jeden przyznał i wziął na siebie, a w tym przypadku to jechał z jakimś lamusem co go chciał na minę wjebać to nie wiem czego się Gola i reszta przygłupów spodziewali :fjedzia:
Jak czego? Omerty i odjebania policjantów

Ale będą jajca jak Matrix ubije Plastusia :mamed:

Edit: obciągara rozniesie kolejną zawodniczkę MMA....

Last edited:
Screenshot_2026-03-21-10-51-51-266_com.facebook.katana-edit.jpg

I co tak już do końca życia nie zamoczy ryja nigdy?
Nie wiem jak to działa ale jak na ubezwłasnowolnienie i sądownie go tam skierowali, to nie wyjdzie i się nigdy nie napije.

To jest ogólnie dziwna instytucja bo jesteś tak jakby w wiezieniu bez wyroku, no ale w takie miejsca zamykają upośledzonych i nieporadnych życiowo.

Nie chce tutaj ci pisać jak będzie bo szczerze nie mam pojęcia.

Wydaje mi się że jakby się uparł to by z tamtą wyszedł i by nie mogli go zatrzymać, no ale to jest murzyński więc wiesz.

Back