Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jego pierwszy upadek na gitoskiej drodze cierniowejI o to ta afera cała, że Szachte cisną od konfitur?![]()

Może trochę zbyt obsrany był bo i tak jego odcisków by nie znaleźli na tym, ale jakiegoś wielkiego przypału tam nie widzę bo to raczej nic nowego jeśli jedziesz z ziomkiem macie towar to wiadomo lepiej żeby się jeden przyznał i wziął na siebie, a w tym przypadku to jechał z jakimś lamusem co go chciał na minę wjebać to nie wiem czego się Gola i reszta przygłupów spodziewaliJego pierwszy upadek na gitoskiej drodze cierniowej![]()

Jak czego? Omerty i odjebania policjantówMoże trochę zbyt obsrany był bo i tak jego odcisków by nie znaleźli na tym, ale jakiegoś wielkiego przypału tam nie widzę bo to raczej nic nowego jeśli jedziesz z ziomkiem macie towar to wiadomo lepiej żeby się jeden przyznał i wziął na siebie, a w tym przypadku to jechał z jakimś lamusem co go chciał na minę wjebać to nie wiem czego się Gola i reszta przygłupów spodziewali![]()
Chciałbym zobaczyć Gole na jego miejscu, albo tego Boxdela całegoJak czego? Omerty i odjebania policjantów

Szachta trochę paniki za dużo, tak jakby pierwszy raz go zatrzymywali, ale poczekajmy co powie dzisiaj miś bim, pewnie że to nie ten materiał xDChciałbym zobaczyć Gole na jego miejscu, albo tego Boxdela całego![]()

Poszła do frików po wypłatę życia i odda z tej wypłaty procentBadurek 1,5 kilo przestrzeliła wagę we frikach![]()

Tu są walki.Macie link do gali? Ja na tych filmanach nie potrafię szukać, a chce obejrzeć walkę Gitów i Muradova.
Pozazdrościć źródeł wiedzyCiekawe jak Ajtuj zareaguje na słowa konfidenta Haniora jakoby zapoznał Pierdzioszka w bałaganie.![]()

Chuj im w dupe obu, teraz to może pierdolić co chce i tak nikt tego nie zweryfikuje a hajs leci. Dla wyświetleń to by gówno opierdolił ten mięsnyChuj mu w dupe ale wiedze jednak ma. TB ot tak sobie nie przychodzili do Mięsniaka.
Czytałem na wykopie, że chyba DPS.@Dawid _Ozdoba-Legenda @p0l0lolo co z korkinem?
Czyli tak jak myslalem, ubezwłasnowolnienie, chuj mu w dupęCzytałem na wykopie, że chyba DPS.
I co tak już do końca życia nie zamoczy ryja nigdy?Czyli tak jak myslalem, ubezwłasnowolnienie, chuj mu w dupę
Nie wiem jak to działa ale jak na ubezwłasnowolnienie i sądownie go tam skierowali, to nie wyjdzie i się nigdy nie napije.I co tak już do końca życia nie zamoczy ryja nigdy?
Milionerzy z frików
![]()
Polski zawodnik freakfight przyłapany na fejkowym zegarku. "To jest g..." - mówi ekspert
Jeden z naprawdę popularnych zawodników polskich został „przyłapany” na posiadaniu fałszywego zegarka. Czy to zaskakujące? Raczej nie. Masa polskich influencerów i po prostu „celebrytów” pokazuje się w fałszywkach. Tak samo w ubraniach, które często pochodzą z tureckich bazarów czy od...boop.pl