Fame MMA gala youtuberów

Jak ma ktoś do pobrania cały ten event to z chęcią przytulę. Jak slapy mnie kompletnie nie grzeją to, to robi robotę :o o:

Ciekawi mnie ile Fame sprzeda biletów na Arenie Gliwice. Jak pójdzie komplet to serio Polakom wystarczy 12 tych samych mord przez 8 lat i można kręcić biznes do nieskończoności :beczka:

Te zderzanie się nie jest takie głupie, takie rugby jeden na jeden, to już ma więcej sensu bo chociaż masz na coś minimalnj wpływ, a nie stoisz z rekami za plecami i czekasz na strzała a zazwyczaj wygrywał ten, który bił pierwszy, właśnie kończę nadrabiać całą gale, chce ktoś link?

Te zderzanie się nie jest takie głupie, takie rugby jeden na jeden, to już ma więcej sensu bo chociaż masz na coś minimalnj wpływ, a nie stoisz z rekami za plecami i czekasz na strzała a zazwyczaj wygrywał ten, który bił pierwszy, właśnie kończę nadrabiać całą gale, chce ktoś link?
W jakim państwie te galę?

Widzę, że ktoś postanowił przebić walkę na slapy w kategorii najbardziej zjebana forma rywalizacji :juanlaugh:

Kiedyś była podana teza, że organizacja niektórych zawodów sportowych powinna być poprzedzona opłaceniem przez organizatora opłaty pół miliona na NFZ.
Kiedyś myślałem, że to szaleństwo, ale teraz...

Klepsydra ujawnił kasę z YT

1770812203423.jpeg

Największym problemem Klepsydry ma być nieodpowiednia kondycja i wydolność tlenowa. Ojciec influencera, który zawodowo jest nauczycielem wychowania fizycznego i instruktorem pływania, ma jednak rozwiązanie tej niekomfortowej sytuacji. Zdradził, że w razie potrzeby to on wejdzie do oktagonu zamiast syna. - Ja mogę za Ciebie wyjść. On ściągnie kolegę, a ja będę sam - dodał.

Last edited:
Klepsydra ujawnił kasę z YT

View attachment 140275

Największym problemem Klepsydry ma być nieodpowiednia kondycja i wydolność tlenowa. Ojciec influencera, który zawodowo jest nauczycielem wychowania fizycznego i instruktorem pływania, ma jednak rozwiązanie tej niekomfortowej sytuacji. Zdradził, że w razie potrzeby to on wejdzie do oktagonu zamiast syna. - Ja mogę za Ciebie wyjść. On ściągnie kolegę, a ja będę sam - dodał.
Popatrz sobie na Wardege jak pokazał zarobki...

Ale musisz się zdarzyć, a nie kontrolować zderzenia/unikać jak w futbolu amerykańskim (gdzie nasz kaski zresztą) czy w rugby.
Uprawa warzyw: tak można to nazwać.

Klepsydra nowy zawodnik Famemma. Na youtube ma marną robotę, bo żyje z filmów o influ :jimcarreyvomit:

Ten gość musi poświęcić godziny na research i montaż aby badać jakiegoś tik tokera i YouTubera.

Straszne.....

Prywatnie miałem z nim raz tylko kontakt gdy odbił od influ i zrobił fajny film o tym kto mógł wiedzieć, że serialowy Dexter to morderca

Przypuszczam, że Kanał Klepsydra to nie jest działalność jednoosobowa. Trzeba się dzielić. Pewnie ma coś jeszcze na boku tzn jakieś wpółprace, reklamy itd.

Back