Fame MMA gala youtuberów

Wiem , ze Minda mial ten bieg na bieżni, ale z perspektywy czasu jaki ten Minda musi byc cienki, ze nie potrafił skończyć Szachte.

Z reszta to samo Alan Kwiecinski był w stojce deklaowany przez Szachte i uratował sie tylko parterem.

:jjsmile: :jjsmile: :jjsmile:

Ty a tak wogole @Dawid _Ozdoba-Legenda te łazan to jest idealny przykład sebka o których pierdoli Twój kolega zelazny zawodnik, chłop bezpłciowy, nijaki, ale przecież dopakowany sebek nie? Dlaczego w takim razie nikogo nie interesuje skoro dostał platforme od fame?

Przyznaj że Twój kolega chuja się zna na frikach :)

Program Camerobya zrobil z Nikita 800-900 kafli, a ten znow 30 minut będzie pisał rozprawki, ze patologia nie robi wyników.

"Facet ma w domu fajną kobietę, a będzie się teraz bił z fagasem swojej byłej, poniekąd jakby w ich sprawie. Miłe to dla niej i zwiększa jej poczucie bezpieczeństwa tego związku..." – czytamy wśród kilkuset komentarzy. "

Jebany atencjusz :pociesznymirek:

Kubiszyn tak cisnął po Izu że ma łeb słaby, a sam nie dojechał na pojedynek !
Rada dla Diego, rób to w czym jesteś dobry, czyli walki na gołe pięści

Ty a tak wogole @Dawid _Ozdoba-Legenda te łazan to jest idealny przykład sebka o których pierdoli Twój kolega zelazny zawodnik, chłop bezpłciowy, nijaki, ale przecież dopakowany sebek nie? Dlaczego w takim razie nikogo nie interesuje skoro dostał platforme od fame?

Przyznaj że Twój kolega chuja się zna na frikach :)

Koleś ale ty wiesz że sebki też potrafią być jak inni ludzie o charyzmie 100 latka?

Przecież ewidentnie widać, że Mazan tego nie ma.

Ty serio masz tak niski iloraz inteligencji czy trolujesz?

Dlatego często pisałem, że pod kątem zasięgów chodzi o dymne sebki.

Z resztą Szachta też nie ma charyzmy. I taki Cameraboy zeszmaciłby go na programie.

Skoro Fame 30 jest w Gliwicach to chyba ogłasza tego Pudzianowskiego, bo obecna kadra składająca się z uniwersum toruńskiego plus jakas głupia Nati Magical, która promują na potęgę to sprzeda maks 300 biletów.

Wszystko prócz tego jest bez sensu bo bez zaleckich szachta jest nikim, a on pomyślał że ma pozycję i jakiegoś łazana zaczął promować, chłopie ;)
drama z załęckimi napewno mu pomaga ale u "normików" ma opinie dobrego chłopaka z osiedla i ogólnie jest przez nich lubiany także o jego pozycje bym się nie martwił

drama z załęckimi napewno mu pomaga ale u "normików" ma opinie dobrego chłopaka z osiedla i ogólnie jest przez nich lubiany także o jego pozycje bym się nie martwił

Szachta to już tam robi za dziennikarza. Ustawiony jest do przodu na 15 gal.

Do tego dali mu wprowadzić Mazana.

Na tych relacjach Denisa Z ostro tyłek piecze, że jest poza frikami, a Szachta tylko rośnie z wpływami.

Swoją drogą chyba nic tak w życiu nie pokazało jak nikt nie ma do siebie szacunku jak branza freak fightow w Polsce.

Przypominam, że łysi aż składali zeznania na policji, bo Denis oskarżył ich, że atak maczetami to była gra aktorska pod Famemma.

Co robią łysi? Pozwalają Denisowi być na gali Fame 29

:beczka:

To jest niedopuszczalne. Organizacja bardzo źle zachowała się wobec mnie. Wiedzieli, że Załęcki tam będzie - rzucił na kanale MMA - bądź na bieżąco.

- Nic nie zrobili. Wiedzieli, że będzie mnie dekoncentrował, wiedzieli, że będzie mnie wyzywał. Jeszcze nawet z nimi nie gadałem, jednak to jest niedopuszczalne - zagrzmiał Szachta.

:jjsmile:

Back