Siedem
NoLife FC
Nie wstawiaj tutaj wysrywów tego grubego cwela Michale :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wstawiaj tutaj wysrywów tego grubego cwela Michale :)
Czepiasz sie....Przeciez dzis pisał ze to nie jest jego całe zyciePonad 400 postów w 18 dni
Wielki powrót.

Skąd wiesz Żelazny?
Może w końcu tym debilom rozdadzą broń białą i będzie nawalanka na topory i miecze jak w Koloseum.
![]()
To chujowy z Ciebie mejwen![]()

O widzisz i tutaj jestem w stanie sie zgodzić.Dla jakiś Wronków czy Gawronków szkoda życia oglądać ten szajs na żywo![]()

gówniarze-włodarze dali się zdominować alkoholikowi którego nawet na oczy nie widzieli Mariuszek czeka na dostawy a potem pod byle pretekstem leci do wtyczki raczej nic już nie będzie z tego streama bo i tak ma zaraz iść do więzienia za nieopłacone mandaty i izby wytrzeźwień@p0l0lolo co tam u murzyna? Z miesiąc chuja nie oglądałem, zrobisz streszczenie?
Bez drugiego aktora to chuj widzę.gówniarze-włodarze dali się zdominować alkoholikowi którego nawet na oczy nie widzieli Mariuszek czeka na dostawy a potem pod byle pretekstem leci do wtyczki raczej nic już nie będzie z tego streama bo i tak ma zaraz iść do więzienia za nieopłacone mandaty i izby wytrzeźwień
no niestety przydałby się jakis jebnięty jak Czaruś bo raz wzięli zwykłego menela to naszczał w przedpokoju zajebał wódkę i tyle go widzieli xDBez drugiego aktora to chuj widzę.
Różi dostał telefon od FAME. Powoli się kruszy, bo chce zarobić na konie.
Rurzalski to patus, który świetnie pasuje do pato gal.
W USA jest nudny freak boks. Konferencje można oglądać jako dobranocki. Ferrari był tam największym zadymiarzem.Niestety wiele zawodowców jeśli w ogóle jakiś nie chce się odpalić. Dlatego dziś polskie podwórko sportów walki najbardziej żyje wywiadami Martina Lewandowskiego.
Nigdy nie zrozumiem jak w sportach walki gdzie show to 90 procent contentu, czasami od tego zależy czy będziesz milionerem czy zarabiał 10 k za walki. Jeszcze w tej erze YT, X, tik toka może być tak bezpłciowe. Co ciekawe nawet USA z tego znane jest obecnie strasznie nudne.
Ja myślałem, że w erze w zasięgami w samej Polsce będzie takich z 12.
W USA jest nudny freak boks. Konferencje można oglądać jako dobranocki. Ferrari był tam największym zadymiarzem.

Za bardzo sobie schlebiasz.pomyślałem
A chuj z tym zawodowcem który dostał wpierdol od budowlańca.Na X jakieś plotki latają o walce Lizak vs Dajczman. Podłożem do konfliktu niby miałaby być Fagata, która jest ex Lizaka, a teraz kręci z Dajczmanem na live.
A chuj z tym zawodowcem który dostał wpierdol od budowlańca.
Profesjonalny ogórek.