Fame MMA gala youtuberów

Cycu chciał, żeby reporter go bił tylko po dołach :waldeklaugh:

Cycu to ogólnie w realu jest strasznie chujową personą z problemami, całkowite przeciwieństwo serialowego waldusia, Żukowski to zły człowiek a rola waldusia to ślepa kura i ziarno które trafił.

PS: wiecie dlaczego on się wstydzi śmiechu waldusia? Bo to nie jest udawany śmiech, on tak naturalnie się śmieje jak śmieje się szczerze, dlatego tak się tego wstydzi bo wie że to nie jest tylko kreacja a jego prawdziwy śmiech.

Skąd wiem? Bo wiem, a z resztą możecie zauważyć jak czasem się zapominał na programach i przez sekundę właśnie tak się cieszył jak w serialu, tylko że szybko to ucinał.

Cycu to ogólnie w realu jest strasznie chujową personą z problemami, całkowite przeciwieństwo serialowego waldusia, Żukowski to zły człowiek a rola waldusia to ślepa kura i ziarno które trafił.

PS: wiecie dlaczego on się wstydzi śmiechu waldusia? Bo to nie jest udawany śmiech, on tak naturalnie się śmieje jak śmieje się szczerze, dlatego tak się tego wstydzi bo wie że to nie jest tylko kreacja a jego prawdziwy śmiech.

Skąd wiem? Bo wiem, a z resztą możecie zauważyć jak czasem się zapominał na programach i przez sekundę właśnie tak się cieszył jak w serialu, tylko że szybko to ucinał.
Nie wiem jaki jest chociaż miał nieciekawą przygodę z exmitterem. Nawet chyba był na długiinfo co jest osiągnięciem, chociaż cholera wie czy to nie inny.
Jednak widać taki trochę żal do losu jaki mają aktorzy: całą karierę człowieka prawie 50 lat ludzie kojarzą jedną rolą, umniejszając talent aktorski.
Proza życia aktorów, taki klimat. Chociaż hm. Niektórzy nawet tego nie mają: od Hollywood po Łódź...

Nie wiem jaki jest chociaż miał nieciekawą przygodę z exmitterem. Nawet chyba był na długiinfo co jest osiągnięciem, chociaż cholera wie czy to nie inny.
Jednak widać taki trochę żal do losu jaki mają aktorzy: całą karierę człowieka prawie 50 lat ludzie kojarzą jedną rolą, umniejszając talent aktorski.
Proza życia aktorów, taki klimat. Chociaż hm. Niektórzy nawet tego nie mają: od Hollywood po Łódź...
Problem to mają tylko patałachy.

Jakoś Pazura nie płacze że całe życie kojarzą go z rolą Killera, a to dlatego że zagrał w dziesiątkach filmów.

W Ameryce było takie pojęcie jak Gwiazdor jednej roli.

Problem to mają tylko patałachy.

Jakoś Pazura nie płacze że całe życie kojarzą go z rolą Killera, a to dlatego że zagrał w dziesiątkach filmów.

W Ameryce było takie pojęcie jak Gwiazdor jednej roli.
Pazura długo miał problemy i swego czasu nawet mieszkał w teatrze. Dopiero 13 posterunek i Killer sprawił, że kariera się rozkręciła razem z kasą, chociaż też mówił, że trudno było później dostać inną rolę niż w komedii, ale wyróżniał się w komediach w porównaniu do innych aktorów.

Andrzej Grabowski, Rysiu z Klanu też mieli problem z tym aby ludzie przestali ich kojarzyć z jednej roli, ale też trzeba zrozumieć reżyserów i producentów. No nie chce się ryzykować tym bardziej, że branża filmowa w Polsce jest delikatnie mówiąc trudna, ciężko wyjść na zielono w excelach - w porównaniu do USA to jest przepaść.
Chociaż wielu aktorów chciałoby przynajmniej mieć to co Walduś, a nie ciągle rolę niemal trzecioplanowe i teatr. Życie...

79cd472af4a13b07aa04d2355903308436073aa96894d0133f7453eb8adb2d40.png

Zamieki buja się z 15 latkiem po stolicy i gaz w torebce.

115e2b10815f52a7f813bbf7bbc3ea69d9cd2653f22f8af64864d61308d22092.jpg
Ciężko się dziwić, pewnie ma przy sobie trochę siana, jakieś fanty, potencjał marketingowy, no i przynajmniej, na papierze nomen omen, nie zgłosi na policję. A Warszawa pełna rozmaitych amatorów przygód i sławy. Prędzej by go Sandra wybroniła swoimi atutami niż ten małolat. No ale w kupie raźniej jak pokazują muchy.

Back