GypsyKing
UFC Middleweight
W niektórych przypadkach trzeba by się upodlić na skraj przytomnościNieprawda. Nie ma brzydkich kobiet. Co najwyżej jest za mało alkoholu ;-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W niektórych przypadkach trzeba by się upodlić na skraj przytomnościNieprawda. Nie ma brzydkich kobiet. Co najwyżej jest za mało alkoholu ;-)

Sanderka przyjemny szonikNieprawda. Nie ma brzydkich kobiet. Co najwyżej jest za mało alkoholu ;-)

Za drogi, 2k godzina.Sanderka przyjemny szonik![]()

Pościgi, strzelaniny.
Co za baba… a przecież stalkowałem ją miesiącami. Prezenty wysyłałem: kwiaty, biżuterię, vouchery na zabiegi w klinikach chirurgii plastycznej, bombonierki… i żeby wciąż mnie nie kojarzyć?

Między Bogiem a prawdą, gratis to uczciwa cena.Za drogi, 2k godzina.

No to teraz bratku ładnie zabulisz za usunięcie

Syn Dawida Kosteckiego zadebiutuje.
Gdzieś blisko Tybetu są popularne związki dwóch chłopów i jedna baba, nawet wśród rodzeństwa, aby ziemi nie trzeba było dzielić.Dymanie tej samej laski (i to jeszcze kurewki po milionie innych kutasów) przez jakąś grupę typów i wymienianie się nią jest i zawsze było w moim odczuciu czymś tak obrzydliwym, że nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Jedyne wytłumaczenie na coś takiego to, że te chłopy chcą zlizywać po sobie i ocierać się między sobą genitaliami ale jakoś tak im trochę wstyd więc robią to poprzez jakieś proxy żeby zachować pozory.
Wali chujem i pedalstwem z kilometra.
Obrzydliwe.
Poprawiłem"Sandra wiernie czeka pod jego blokem"
taki zarobas mieszka w bloku?
łapa do amputacji.

Co za baba… a przecież stalkowałem ją miesiącami. Prezenty wysyłałem: kwiaty, biżuterię, vouchery na zabiegi w klinikach chirurgii plastycznej, bombonierki… i żeby wciąż mnie nie kojarzyć?![]()
Kloc na cycki to raczej za mało aby utkwić w pamięci, tu potrzeba czegoś ekstra. Może dobra srakoza to byłoby to?Trzeba było wykupić godzinę, w tym czasie wychłostać kutasem po twarzy i postawić kloca na klate.
Po czymś takim trudno by było jej zapomnieć..

Trzeba było wykupić godzinę, w tym czasie wychłostać kutasem po twarzy i postawić kloca na klate.
Po czymś takim trudno by było jej zapomnieć..
Nie sądziłem, że tylu tu romantyków! ;-)Kloc na cycki to raczej za mało aby utkwić w pamięci, tu potrzeba czegoś ekstra. Może dobra srakoza to byłoby to?![]()
Nie sądziłem, że tylu tu romantyków! ;-)

,,lizał rowa dla Boxdela”
prawilni alimenciarze.
Tylko to zobaczyłem i miałem to samo w głowie XD