Kar0l
WSOF Heavyweight
Piękna sprawa, liczę, że się te anale toruńskie wyrżną do nogi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widzew z przekazem dziś.
![]()
Te wszystkie prawilne charakterniaki pierdolą wile rzeczy i wszystko jest fajnie dopóki nie pojawi się jakakolwiek przeszkodaDobre to jest jak te wszystkie prawilniaki mówią o braterstwie/przyjaźni, oni nic o tym nie wiedzą
Za nikim bo nie znam tego od środka, wiem tyle co wy, rozumiem szachte, a denisa nie rozumiem, bo wiedział doskonale że prędzej czy później tak to się skończy, wątpię by był aż tak głupi że tego nie przewidział, pewnie myślał że jakoś się upiecze, no i by się upiekło tak jak się udawało przez kilka lat, ale wykonał jeden fałszywy ruch i wszystko się posypało.To musi określić guru cohonesowej rozkminki, czyli @Siedem
Nie jest to ustawka.A może to wszystko ustawka pod ich przyszłą walkę i zasięgi? Przecież w tym fałszywym, zakłamanym i przećpanym świecie jest to więcej niż bardzo prawdopodobne…
No jest śmieciem, przynajmniej prawdę o sobie pisze. Jezu jak dobrze, że zaraz mi 2 lata bez twardych dragów zlecą i już nie mam takich stanów i myśli jak oni.Znowu na zjazd.
![]()

trzeba zgłosić do służb niech go zawiną do psychiatrykaZnowu na zjazd.
![]()
Zapewne tak jest, bo te pedały toruńskie własne gówno by zeżarły dla kasy. Jednocześnie można z nich się śmiać, jak się skurwili w pogoni za tym by błyszczeć.Mi tez to zajeżdża ustawką. Dedykowane reportaże dotyczące spiny, Jakieś wywiady od tych, którzy od lat najbardziej podkręcali wątek Denisa. Szachta w rowie wylądował autem. I żadnych nagrań ani fotek. 7 typów z elany podobno zostało zwiniętych. I żadnych nagrań jak czekali pod siłownią.
Oni tworzą nową definicję słowa frajer. Dobrze, że z nich ludzie bekę kręcą, tylko jeszcze jakby nic nie zarabiali na tym, a niestety jakąś kasę mają.Fajna telenowela do porannej kawy. Zasadowcy![]()

No właśnie, to się nie składa. Denis lubi trzymać za rękę, gdy inni działają.Czemu odpulił Sandrę? Przecież dawanie dupy to jej zawód i chleb powszedni. Z resztą Denisek sam przyznał, że to go kręci![]()
A może właśnie dlatego polski futbol idzie do góry, bo bandyci są trzymani z daleka.Ta Młoda Elana to chyba najbardziej żenująca ekipa w historii. Większa beka z nich niż z wyszydzanej Polonii Warszawa czy innego Podbeskidzia. Pajacerka i parcie na szkło jak w Big Brotherze. Zresztą połowa z tych chuliganów przewinęła się przez freaki
Idealnie pasują do tego WRWE. Jak tak ma wyglądać nowe pokolenie na trybunach to trzeba zaorać polski futbol, bo wstyd jak chuj.
bo Sandra nie wzięła hajsu i dlatego koniec miłościCzemu odpulił Sandrę? Przecież dawanie dupy to jej zawód i chleb powszedni. Z resztą Denisek sam przyznał, że to go kręci![]()