Wie ktoś o co chodzi, dojechali go w Warszawie?
Dojechał to się sam jakimś kurwa towarem Buzz astral
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wyskoczyło mi na twitterku to odpaliłem, nie śledzę go kompletnie bo kiedyś jak chciałem sprawdzić kto to jest i wszedłem na jego Instagrama to miał napierdoline z 50 storek bezsensownych i mi się odechciałonie wiem i nie chce wiedzieć, że tym masz czas takich kondomów rozkminiać![]()

Prawilne oświadczenie prawilniaków dla rozjebanych pseudoprawilniaków i tak to sie kręci.
I tacy ludzie jak autor tych wypocin mają prawa wyborcze

Najlepsze jest to, że w zasadzie on pasuję do tego poziomu srakovi i skisłej - dwie ekipy rozjebusów, a już nie mówiąc, że góra robiła wspólne narkotykowe przekręty, a małolaci się rąbali za "barwy".Ale że Dzigi jest lewy to ja wiedziałem akurat xD rozpierdala mnie że chłop sobie lata po Polsce i praktycznie codziennie można go namierzyć, a i tak nikt z nim nic nie robi ;)

a to nie na tym właśnie całe kibolstwo polega?a już nie mówiąc, że góra robiła wspólne narkotykowe przekręty, a małolaci się rąbali za "barwy".

Ostrą sprzeczką bym tego nie nazwał, ale jest i Mateusz Legierski z Oktagonu![]()
Ciekawe czy opedzlowal temu kakaowemu youtuberowi od wody gazowanej.Gola ma kruche ego i kompleksy jak skurwysyn? Stare znałem
Ostrą sprzeczką bym tego nie nazwał, ale jest i Mateusz Legierski z Oktagonu![]()

To na dazn jest transmitowane?macie link do tego misfits jak już sie skończy na yt?

Ja to już mówiłem dawno temu, że oni się nadają do tarcia chrzanu ;). Połowa tego forum ma lepsze kardio. To są sportowe uposie i tylko dlatego, że fake mma robi im zawsze dobrze z warunkami walki, coś tam wygrali, jak nie są faworyzowani to zawsze w pizdeczke ;)Legendarne polskie hazardowe cardio![]()
RIP ADAMEK