Fame MMA gala youtuberów

A kto wrzuca szoty? Bo ja to oglądam szoty, co znajdę na chatango, czyli w sumie Wielki chuj i nie wiem do końca o co chodzi bo ogólnie, to jest marnowanie czasu w tym sezonie żeby siedzieć i to oglądać na żywo tak jak kiedyś.
Czasem na YT, czasem jakieś na wykopie.

Czyli emerytowani sportowcy + popularni influ lepiej sprzedają się niż dymy.

Ja nie mam konta na wykopie ;/
to konto na wytopie to jest w ogóle keyword - rozkminiałem dziś fenomen tego całego "wieszjo" - typ nie zasłynął dosłownie niczym, poza byciem wykopkiem/twitterowiczem, a teraz co stream jest u baxtona, bierze udział w programach (chuj tam, że w roli błazna), no i generalnie pewnie mu spływa z tego jakaś flota, nie wiem czy te czasy są bardziej niesamowite czy zjebane

to konto na wytopie to jest w ogóle keyword - rozkminiałem dziś fenomen tego całego "wieszjo" - typ nie zasłynął dosłownie niczym, poza byciem wykopkiem/twitterowiczem, a teraz co stream jest u baxtona, bierze udział w programach (chuj tam, że w roli błazna), no i generalnie pewnie mu spływa z tego jakaś flota, nie wiem czy te czasy są bardziej niesamowite czy zjebane
:korwinwhat:

Niby SOLD OUT bo sportowe zestawienie, a tymczasem ustawione dymy,oblewanie się sokiem i wyzwiska jak za dawnych czasów :juanlaugh:

Freak Show na KS, strefa komentarzy i jazda z lizodupami, lizaki i inne pasty, w sumie to im odbiła sodóweczka, jeszcze potakujący Turski i Miśćiwojewski, wsparcie dla Mindy leci, a tacy byli.prawilni, teraz pranie btudow pod publikę

:beczka:

Jak to możliwe, że taki gość nie jest skompromitowany i ktoś się z nim buja, organizuje mu walki?
:fjedzia: kiedyś charakter udowadniało się na ulicy, sali treningowej, sportowych galach. Teraz każdy prawilniak krzyczy do telefonu że chce do frików :beczka: Pojechał by na parę gal amatorskich i podejrzewam że szybko by go zweryfikował jakiś skromny chłopak z Ełku, Sochaczewa czy Brodnicy :roberteyeblinking:

Back