GypsyKing
UFC Middleweight
Podobno to kolejny z tego uniwersum co Dalton z PRIME.
Biorą tych najbardziej przećpanych mieszkańców Drezdenka
a tam 1 na 10 ma pełne uzębienie.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podobno to kolejny z tego uniwersum co Dalton z PRIME.
a tam 1 na 10 ma pełne uzębienie.Podobno to kolejny z tego uniwersum co Dalton z PRIME.
Mogliby na motorze razem jeździć, dobre synchro.
Albo tańczyć synchronicznie na torze wrotkarskimMogliby na motorze razem jeździć, dobre synchro.

Nie widziałem lepiej dobranej pary.Mogliby na motorze razem jeździć, dobre synchro.
Nie widziałem lepiej dobranej pary.
Stary rutyniarz Sarara vs młody, nakoksowany dzik Labrygas w pierwszej walce. 2 x 3 min, jak obstawiacie?
Stary rutyniarz Sarara vs młody, nakoksowany dzik Labrygas w pierwszej walce. 2 x 3 min, jak obstawiacie?
Pewnie będą ogłaszać co chwilę teraz.Labrygas z racji przewagi gabarytów ale chciałbym się pomylić.
Kiedy reszta zestawień?
Az sie łezka w oku zakrecila ;)@wielki_chlop jeśli mnie pamięć nie myli, niedługo będziesz miał dostęp do HP.
Jeszcze tylko kilka postów;)Az sie łezka w oku zakrecila ;)
Sarara jest rocznik Tybury i glowa nie rozbita mimo wszystko. Jak się dobrze przygotuje, to powinien ogarnąć.Labryga nie jest freakiem freakiem. Nie tego chciałem i w tym turnieju tego nie doświadczymy, pewnie nigdy tego nie doświadczymy tak, jak ja bym chciał to zestawić.
Sarara to emeryt, a labrygass to nie freak.
Ale kiedy on się ostatnio dobrze przygotował? Nawet w tej swojej organizacji wychodził, delikatnie mówiąc, średnio przygotowany. Jak tam się nie przykładał, a dla mnie, on się dawno nie przykłada, to przygotował się dla iluzorycznej banki we frankach? Szczerze wątpię. Najlepszy to on jest w gadce ostatnio.Sarara jest rocznik Tybury i glowa nie rozbita mimo wszystko. Jak się dobrze przygotuje, to powinien ogarnąć.
Labryga za duzy kon i to pierwsza walka, bo turniejowo to ciezko to widze. Obstawiam tutaj, ze sarara za stary lis, zeby dac sobie zrobic krzywde, ale da walke na pelnym dystansie. Ciekawe jak pozniej labryga kondycyjnie bedzie wygladal.Ale kiedy on się ostatnio dobrze przygotował? Nawet w tej swojej organizacji wychodził, delikatnie mówiąc, średnio przygotowany. Jak tam się nie przykładał, a dla mnie, on się dawno nie przykłada, to przygotował się dla iluzorycznej banki we frankach? Szczerze wątpię. Najlepszy to on jest w gadce ostatnio.
Jakiś placek tam się może zaplątać, Tomek chyba nie czuje do końca tych małych rękawic.Labryga za duzy kon i to pierwsza walka, bo turniejowo to ciezko to widze. Obstawiam tutaj, ze sarara za stary lis, zeby dac sobie zrobic krzywde, ale da walke na pelnym dystansie. Ciekawe jak pozniej labryga kondycyjnie bedzie wygladal.
To nie losowanie, sami ustawiają walki. Zobaczymy jak będzie wyglądała dalsza drabinka, bo jeśli do wygranego z tej pary dołożą wygranego np z walki Sianos vs Omielanczuk, to z drugiej strony taki Kubiszyn powinien mieć łatwiej.Jakiś placek tam się może zaplątać, Tomek chyba nie czuje do końca tych małych rękawic.
Chujowe losowanie, oby chociaż ciekawe widowisko z tego wynikło.
PS: daje 70% że Alberto vs Parke.
Będą budować rapera na pogromce zawodowców.
Gorzej jak trafi na Sianosa, edytowałem, moim zdaniem tak to będzie wyglądać, zwłaszcza że oni sami układają, co nie wiedziałem.To nie losowanie, sami ustawiają walki. Zobaczymy jak będzie wyglądała dalsza drabinka, bo jeśli do wygranego z tej pary dołożą wygranego np z walki Sianos vs Omielanczuk, to z drugiej strony taki Kubiszyn powinien mieć łatwiej.

Nie może być takiego układu, bo przecież już Sarare ogłosili. Myślę, że dadzą Kubiszyna z Parke, Alberto z Minda i Daniela z Sianosem.Gorzej jak trafi na Sianosa, edytowałem, moim zdaniem tak to będzie wyglądać, zwłaszcza że oni sami układają, co nie wiedziałem.
A ty jakie pary typujesz? Już na drabinki tego nie będę rozwalał, ale myślę że w jednej będzie Diego, Parke, Alberto, Sarara.
A konie po drugiej stronie.
No jak nie może.Nie może być takiego układu, bo przecież już Sarare ogłosili. Myślę, że dadzą Kubiszyna z Parke, Alberto z Minda i Daniela z Sianosem.
Taka drabinka najsensowniejsza, Alberto nigdy nie przejdzie Parkę, chyba, że go opłaci. Norman kasę lubi, a w rekord ma wyjebane.No jak nie może.
Alberto vs Parke
Diego vs Sianos
Sarara vs Labryga
Minda vs Omielanczuk
To tylko jeden koń będzie w tej lżejszej drabince, jednak liczę że to rozbiją, to są freaki, mały z dużym będzie ciekawe.
Oni będą chcieli budować Alberto tak mi się wydaje więc, drabinka będzie ustawiona pod niego imo.Taka drabinka najsensowniejsza, Alberto nigdy nie przejdzie Parkę, chyba, że go opłaci. Norman kasę lubi, a w rekord ma wyjebane.