Fame MMA gala youtuberów

Podobno to kolejny z tego uniwersum co Dalton z PRIME.

To jeszcze niech zrobią Wielki rewanż padaczki z Adasiem, ewentualnie walkę wieczoru pomiędzy padaczką a rafałkiem za to że ten drugi mu naszczal na głowę jak ten pierwszy spał, sędziował będzie Krecik a Arek będzie ring anonserem.

Że Szczerbatych ćpunów już biorą to oznacza jedno, jesteśmy bliżej śmierci w klatce lub zaraz po walce.

Jak to wpłynie w jakiś sposób na sportowe MMA, to te bite pały z freakow nie będą miały życia w naszym kraju, taki los im sportowcy zaserwują jak stracą dzięki nim swój chleb.

Nie widziałem lepiej dobranej pary.
1000000602.jpg

Labryga nie jest freakiem freakiem. Nie tego chciałem i w tym turnieju tego nie doświadczymy, pewnie nigdy tego nie doświadczymy tak, jak ja bym chciał to zestawić.
Sarara to emeryt, a labrygass to nie freak.
Sarara jest rocznik Tybury i glowa nie rozbita mimo wszystko. Jak się dobrze przygotuje, to powinien ogarnąć.

Sarara jest rocznik Tybury i glowa nie rozbita mimo wszystko. Jak się dobrze przygotuje, to powinien ogarnąć.
Ale kiedy on się ostatnio dobrze przygotował? Nawet w tej swojej organizacji wychodził, delikatnie mówiąc, średnio przygotowany. Jak tam się nie przykładał, a dla mnie, on się dawno nie przykłada, to przygotował się dla iluzorycznej banki we frankach? Szczerze wątpię. Najlepszy to on jest w gadce ostatnio.

Ale kiedy on się ostatnio dobrze przygotował? Nawet w tej swojej organizacji wychodził, delikatnie mówiąc, średnio przygotowany. Jak tam się nie przykładał, a dla mnie, on się dawno nie przykłada, to przygotował się dla iluzorycznej banki we frankach? Szczerze wątpię. Najlepszy to on jest w gadce ostatnio.
Labryga za duzy kon i to pierwsza walka, bo turniejowo to ciezko to widze. Obstawiam tutaj, ze sarara za stary lis, zeby dac sobie zrobic krzywde, ale da walke na pelnym dystansie. Ciekawe jak pozniej labryga kondycyjnie bedzie wygladal.

Labryga za duzy kon i to pierwsza walka, bo turniejowo to ciezko to widze. Obstawiam tutaj, ze sarara za stary lis, zeby dac sobie zrobic krzywde, ale da walke na pelnym dystansie. Ciekawe jak pozniej labryga kondycyjnie bedzie wygladal.
Jakiś placek tam się może zaplątać, Tomek chyba nie czuje do końca tych małych rękawic.
Chujowe losowanie, oby chociaż ciekawe widowisko z tego wynikło.

PS: daje 70% że Alberto vs Parke.
Będą budować rapera na pogromce zawodowców.

Omielanczuk vs Minds
I zostaje Don Diego vs..... Sianos

Jakiś placek tam się może zaplątać, Tomek chyba nie czuje do końca tych małych rękawic.
Chujowe losowanie, oby chociaż ciekawe widowisko z tego wynikło.

PS: daje 70% że Alberto vs Parke.
Będą budować rapera na pogromce zawodowców.
To nie losowanie, sami ustawiają walki. Zobaczymy jak będzie wyglądała dalsza drabinka, bo jeśli do wygranego z tej pary dołożą wygranego np z walki Sianos vs Omielanczuk, to z drugiej strony taki Kubiszyn powinien mieć łatwiej.

To nie losowanie, sami ustawiają walki. Zobaczymy jak będzie wyglądała dalsza drabinka, bo jeśli do wygranego z tej pary dołożą wygranego np z walki Sianos vs Omielanczuk, to z drugiej strony taki Kubiszyn powinien mieć łatwiej.
Gorzej jak trafi na Sianosa, edytowałem, moim zdaniem tak to będzie wyglądać, zwłaszcza że oni sami układają, co nie wiedziałem.

A ty jakie pary typujesz? Już na drabinki tego nie będę rozwalał, ale myślę że w jednej będzie Diego, Parke, Alberto, Sarara.

A konie po drugiej stronie.

A co z toruńskimi gitami, będą się bić między sobą czy Gleba odda bez walki okazję swojego życia? :beczka:

Gorzej jak trafi na Sianosa, edytowałem, moim zdaniem tak to będzie wyglądać, zwłaszcza że oni sami układają, co nie wiedziałem.

A ty jakie pary typujesz? Już na drabinki tego nie będę rozwalał, ale myślę że w jednej będzie Diego, Parke, Alberto, Sarara.

A konie po drugiej stronie.
Nie może być takiego układu, bo przecież już Sarare ogłosili. Myślę, że dadzą Kubiszyna z Parke, Alberto z Minda i Daniela z Sianosem.

Nie może być takiego układu, bo przecież już Sarare ogłosili. Myślę, że dadzą Kubiszyna z Parke, Alberto z Minda i Daniela z Sianosem.
No jak nie może.

Alberto vs Parke
Diego vs Sianos

Sarara vs Labryga
Minda vs Omielanczuk

To tylko jeden koń będzie w tej lżejszej drabince, jednak liczę że to rozbiją, to są freaki, mały z dużym będzie ciekawe.

Wątpię żeby dali np Alberto vs Sianos w pierwszej walce.

Jak nie Alberto vs Parke to będzie
Alberto vs Kubiszyn

I każde inne zestawienie z udziałem Alberto w pierwszej kolejce mnie zszokuje.

No jak nie może.

Alberto vs Parke
Diego vs Sianos

Sarara vs Labryga
Minda vs Omielanczuk

To tylko jeden koń będzie w tej lżejszej drabince, jednak liczę że to rozbiją, to są freaki, mały z dużym będzie ciekawe.
Taka drabinka najsensowniejsza, Alberto nigdy nie przejdzie Parkę, chyba, że go opłaci. Norman kasę lubi, a w rekord ma wyjebane.

Jeżeli chociaż połowa tego co sądzi o sobie Sarara jako elitarnym kickboxerze jest prawdą to powinien się przejechać po Labrydze.

Niestety patrząc na jego ostatnie pojedynki nie zdziwiłaby mnie ewentualna porażka, ale mimo wszystko dobra walka z Wrzoskiem, obijanie w stójce Zimmermana każą mi stawiać właśnie na Tomasza.

Back